Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Επιμένει η «ΕΝΟΤΗΤΑ»:Εξ αιτίας ολιγωρίας & άστοχων ενεργειών του «συστήματος Πατούλη», η απώλεια της δομής!

Νο 2 :Αποκλειστική ευθύνη Πατούλη, η απώλεια της δομής Κ.Δ.ΑΠ - Μ.Ε.Α για το Μαρούσι
Χρειάστηκαν δύο ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του κ. Πατούλη για να πληροφορηθούν όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας πως η δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α.) δε θα λειτουργήσει φέτος στο Δήμο Αμαρουσίου.
Για τη 2η μάλιστα ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή της κ. Ελένης Λέκκα, προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.ΠΑ.Δ.Α.), διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το εάν συντάχθηκε από την ίδια καθώς είναι εμφανές πως δεν ταιριάζει στο ύφος της, ούτε στα λεγόμενά της, πριν από λίγες ημέρες στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.
Οι συνήθεις αναφορές των συντακτών της τελευταίας ανακοίνωσης, περί κομματικών κινήτρων του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας κ. Πέτρου Κούκουζα και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί έχουν μοναδικό και σαφή σκοπό να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από τα αναμφισβήτητα γεγονότα :
1Την απώλεια της δομής Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. για το Μαρούσι
2Την δημιουργία πολλών προβλημάτων στα ίδια τα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους
3Την απώλεια της εξασφαλισμένης εργασίας οκτώ (8) νέων ανθρώπων
Και όλα αυτά εξαιτίας της ολιγωρίας και των άστοχων ενεργειών του συστήματος Πατούλη.      
Ο κ. Πατούλης ας αφήσει τα λόγια και τις ασυνάρτητες κατηγορίες περί κομματικών σκοπιμοτήτων και ας ζητήσει επιτέλους ένα, μικρό έστω συγγνώμη, από τις οικογένειες των εικοσιτριών παιδιών και τους οκτώ νέους άνεργους, όπως έχει ήδη κάνει, η πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κυρία Λέκκα, σύμφωνα με δική της δήλωση, στη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Αντί για επιθέσεις σε υπηρεσιακούς υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, ας δώσει η διοίκηση του Ο.ΚΟΙ.ΠΑ.Δ.Α. στη δημοσιότητα τα έγγραφα  με τα οποία κρίθηκε ακατάλληλο το κτίριο της δομής του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έπραξαν σύννομα ή όχι.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.
Ειδικά τα θέματα των ΑμεΑ δεν προσφέρονται για μικροπολιτική εκμετάλλευση και μεγαλόστομες δηλώσεις, όπως αυτές που έγιναν στις 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ, από τον κ. Πατούλη. Ας κοιτάξει καλύτερα να δει τι θα κάνει στην πράξη.
                                                           Μαρούσι 06.12.2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου