Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δωρεάν βουτιές «έκρυβε» η συνεργασία Δήμου Aμαρουσίου - CIVITEL!!!

        Στην πισίνα του «CIVITEL ATTIK»,
     τα μπάνια του Μαρουσσιώτικου λαού!
Αμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου στις επικρίσεις που δέχθηκε η Διοίκησή του, σε ότι αφορά την ενοικίαση  του κτιρίου 2.000 τ.μ. (με γκαράζ επιφανείας 870 τ.μ. παρακαλώ) στην προαναφερόμενη ξενοδοχειακή επιχείρηση, έναντι του ποσού των 7.000 ευρώ μηνιαίως για χρονικό διάστημα 20 ετών (δηλαδή μέχρι το 2032)!!!
Αφού εξέδωσε μία 1η ανακοίνωση, στην οποία περιέγραφε τους 4 λόγους για τους οποίους η Διοίκησή του, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη(όπως λέει) οικονομική συγκυρία, "αξιοποιεί" με διαφάνεια την ακίνητη περιουσία του Δήμου Αμαρουσίου, επανήλθε πάλι δριμύτερος ή για να ακριβολογούμε πιό ...δροσιστικός!
Η επανεμφάνιση αυτή ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι και ο ίδιος δεν επείσθη από τα επιχειρήματά του για την ενοικίαση του κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Ολυμπίας...
Και το λέμε αυτό γιατί:
1) Δεν απάντησε με σαφήνεια εάν το εν λόγω κτίριο βρίσκεται ή όχι σε περιοχή αμιγούς κατοικίας,
2) Προσπέρασε το θεμελιώδες ερώτημα αν επιτρέπεται ή όχι η εκμίσθωση του κτιρίου για χρήση ξενώνων φιλοξενίας, με το αιτιολογικό ότι «στον ίδιο χώρο λειτουργεί ήδη ξενώνας φιλοξενίας(!!!)», κάτι που κάνει(εμάς τους Παρατηρητές),  βασίμως να υποθέσουμε πως κατά βάθος ... ίσως να αισθάνεται κάποιες μικρές"ενοχούλες" και
3)Επειδή αναφερόμενος στο μίσθωμα (7.000 ευρώ) που συμφωνήθηκε μεταξύ της ΑΘΜΟΝΟΝ και της CIVITEL ATTIK, είπε - σχεδόν απολογούμενος - πως αυτό "δεν είναι υπερβολικά χαμηλό"!!!
Παραδέχθηκε δηλαδή ότι το μίσθωμα είναι ΧΑΜΗΛΟ,
αλλά όχι ...υπερΒΟΛΙΚΑ!!!
Για να έλθει λοιπόν στα ΙΣΑ του το πράγμα, τι νομίζετε ότι σκέφθηκε, συζήτησε, συμφώνησε και ετοιμάζεται οσονούπω να υλοποιήσει ο "Τρισμέγιστος" Δήμαρχός μας;
ΣΑΣ ΕΦΕΞΕ ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΔΕΣ!!! Δωρεάν βουτιές(θέλουμε να πιστεύουμε εικοσαετίας), για όλους εσάς τους περιοίκους, στην πισίνα του ξενοδοχείου CIVITEL ATTIK!!!
Απολαύστε το Δελτίο Τύπου...χωρίς σχόλια:

«Δεκάδες κάτοικοι του Αμαρουσίου απολαμβάνουν στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης στην πισίνα του ξενοδοχείου CIVITEL ATTIK επωφελούμενοι της συνεργασίας που εξασφάλισε ο Δήμος Αμαρουσίου για δωρεάν χρήση της πισίνας του ξενοδοχείου από τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής πέριξ αυτού. Η χρήση της πισίνας γίνεται με την επίδειξη της ειδικής κάρτας εισόδου που παραχωρήθηκε σε περισσότερους από 100 ενδιαφερόμενους κατοίκους αφού προσκόμισαν στο Γραφείο Artemis Card τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστοποιούν την ακριβή διεύθυνση κατοικίας τους. Ο Δήμος Αμαρουσίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου για την ευγενική προσφορά του προς τους «γείτονες» του»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου