Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Με τον Σύλλογο Γονέων του 18ου Δ.Σ.Α συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Στην συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που απασχολεί τόσο την διοίκηση του Δήμου όσο και τον σύλλογο γονέων και αφορά την επίλυση του κτιριακού ζητήματος με την συστέγαση του 18ου Δημοτικού με το Νηπιαγωγείο.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής και τους ενημέρωσε ότι, βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή νέου Νηπιαγωγείου μέσα στον χώρο του 18ου Δημοτικού προκειμένου να επιλυθεί δια παντός το ζήτημα της συστέγασης αφού λόγω και της οικονομικής κρίσης έχει αυξηθεί κατά πολύ και ο αριθμός των παιδιών στο εν λόγω  δημοτικό σχολείο.
Ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού τόνισε ότι η διοίκηση του Δήμου «Το Σχολείο είναι χώρος κοινωνικοποίησης και μάθησης και η σωστή του λειτουργία συνδέεται άμεσα με την ποιότητα μιας κοινωνίας.

Η Δημοτική Αρχή ήταν και είναι πρόθυμη ώστε να φροντίζει για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων εκείνων που καθιστούν το έργο αυτό ευκολότερο και πληρέστερο και μάλιστα αυτή είναι η βούληση μας προκειμένου το μέλλον της χώρας μας, η νέα γενιά να έχει αυτά τα εφόδια και τις κατάλληλες συνθήκες στην εκπαίδευση της» κατέληξε ο κ. Πατούλης.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Ρώτας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ελένη Βλάχου – Σταματάκη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Διδασκάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου