Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

«Απόλυτα αληθινή αγάπη» αύριο από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης


Τη βραβευμένη νορβηγική ταινία «Απόλυτα αληθινή αγάπη» (Jørgen + Anne = Sant) σε σκηνοθεσία Anne Sewitsky, παραγωγής 2011, θα προβάλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 το πρωΐ  για τις μαθήτριες και τους μαθητές των Λυκείων Πεύκης και Λυκόβρυσης στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) και το Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης (Αγ. Βαρβάρας 25) αντίστοιχα, με τη στήριξη της Πρεσβείας της Νορβηγίας στην Αθήνα και σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.». 
Η Anne, ένα 10χρονο κορίτσι, είναι ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια με πιο σημαντικά ζητήματα από την αγάπη να την απασχολούν. Όταν όμως γνωρίζει τον Jørgen, το νέο αγόρι στην τάξη, τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Κάποιοι νομίζουν ότι είναι αδύνατον να ερωτευθείς στα 10, αλλά η Anne ξέρει καλύτερα: Ναι, μπορείς! Ο Jørgen θα εισέλθει στο μυστηριώδες και τρομακτικό Σπίτι του Ληστή, όπου κανένα παιδί δεν τολμά να πλησιάσει. Η Anne όμως θα το τολμήσει για να τον κερδίσει. Εξάλλου όλα δεν επιτρέπονται στο όνομα της αγάπης;
 Η ταινία άνοιξε το 2011 το πρόγραμμα Generation κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου ενώ έχει αποσπάσει βραβεία (κανοτομίας, μοντάζ) και υποψηφιότητες (καλύτερης παιδικής ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, καλύτερης παραγωγής) σε διεθνείς συμμετοχές της.
●►Σκηνοθεσία: Anne Sewitsky
●►Παίζουν: Maria Annette Tanderø Berglyd, Otto Garli, Aurora Bach Rodal κ.ά.
●► Διάρκεια: 83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου