Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Καθαρά Δευτέρα στο ΜΑΡΟΥΣΙ


Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, από τις 12:00 το μεσημέρι, Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»
Ένα ανεπανάληπτο παραδοσιακό γλέντι στήνει ο Δήμος Αμαρουσίου ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα με προσκεκλημένους μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να υποδεχτούμε τη Σαρακοστή.
Το Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» ( Βασ. Όλγας 12, σταθμό ΗΣΑΠ) βάζει τα γιορτινά του, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, από τις 12:00 το μεσημέρι και μας περιμένει να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να απολαύσουμε μαζί πατροπαράδοτες λιχουδιές και μεζέδες, άφθονο κρασί, αλλά και να διασκεδάσουμε παραδοσιακά με πολύ χορό και τραγούδι.         
Την εορταστική διάθεση θα ανεβάσουν με το τραγούδι τους οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Μαρία Σκουλά, Βασίλης Πάτσιος (Δημοτικά), Ειρήνη Τσοκουνιώτη με τον Νίκο Ευβοιώτη στο βιολί.

Το  μουσικό σχήμα θα πλαισιώνουν ο Δημήτρης Ζιάγκας στο κλαρίνο, ο Πέτρος Δήμας στο λαούτο, ο Θανάσης Πάτσιος στα πλήκτρα, ο Δημήτρης Σαββαϊδης στο μπουζούκι, ο Νίκος Τάγκας στην κιθάρα και ο Νίκος Καρνάβας στα τύμπανα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια  θα έχει ο Γιώργος Υδραίος.  

Το χορό θα ανοίξουν με παραδοσιακούς χορούς από όλη τη Ελλάδα, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίουτο Χορευτικό Συγκρότημα Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»το Χορευτικό Συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».
Η συμμετοχή στο παραδοσιακό γλέντι του Δήμου Αμαρουσίου είναι δωρεάν για όλους, καθώς η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις ευγενικές χορηγίες και προσφορές των παραγωγών αγροτικών προϊόντων που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου, των τοπικών και άλλων επιχειρήσεων.  

Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου