Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Α(υ)ΝΑΝισμένος με την προδοCIA o πρόεδρος της Κύπρου!!!

                       Προδοσία από Ανα(ν)στασιάδη
«Το όνομα δεν έχει σημασία. Δεν θα είχα αντίρρηση, αν ήθελαν να λέγονται και Βόρεια Ελλάδα, αρκεί να διασφαλίζονται τα εθνικά συμφέροντα και να εξευρεθεί ο τρόπος να ξεπεραστούν οι πρόνοιες του Συντάγματος των Σκοπίων, που μιλούν για αλυτρωτισμό» 
είπε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξή του στην Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο. 
Σίγουρα τούτα τα λόγια θα μπορούσαν να ξαφνιάσουν κάποιον που δεν γνωρίζει τι εστί Αναστασιάδης.

Η εθνική αναξιότητα του Αναστασιάδη δεν διαπιστώνεται τώρα. 
Εχει αποδειχθεί πολλάκις με κορυφαία εκείνη του 2004, όταν η Κύπρος παραλίγο από κράτος να καταντήσει κοινότητα (ελεγχόμενη από την Αγκυρα) μέσω του κατάπτυστου σχεδίου Ανάν, το οποίο υποστήριξε φανατικά ο νυν πρόεδρος της Κύπρου. 
Από εκείνη την περίοδο κι έπειτα, άλλωστε, του κόλλησε το παρατσούκλι «Ανα-ν-στασιάδης» ώστε να θυμίζει τη συμπεριφορά του σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές της Μεγαλονήσου.
Η κατάντια του ανδρός είναι τόσο μεγάλη ώστε καταδέχεται να μεταφέρει ως... έγκυρη και βαρύνουσα την άποψη που έχει για το Μακεδονικό ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασιάδης είπε: 
«Μιλούσα με Σκοπιανούς, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, είχα την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά με τον Νίκολα Γκρούεφσκι. Και έλεγε ότι σημαία δεν είχαν, λόγω του φανατισμού, όμως, που προκλήθηκε, απέκτησαν, εθνική ταυτότητα ή συνείδηση δεν είχαν, και απέκτησαν εξαιτίας του φανατισμού που καλλιεργούνταν στην Ελλάδα».
Δηλαδή, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κατηγορεί για τον αλυτρωτισμό και τις εξαλλοσύνες των Σκοπιανών τον ελληνικό... φανατισμό! 
Η άρνηση των Ελλήνων να καταπιούν αμάσητες τις προκλήσεις, τις προσβολές και τα ψέματα των ιστορικών πορτοφολάδων των Βαλκανίων αποτελεί φανατισμό. 
Ο όχι και τόσο νηφάλιος κ. Ανα-ν-στασιάδης ζήλωσε, καθώς φαίνεται, τη «δόξα» του Λακεδαίμονος έκπτωτου βασιλιά Δημάρατου, που συνόδευσε ως υπαλληλικό προσωπικό τον Ξέρξη στην εκστρατεία του εναντίον των Ελλήνων.
Εν κατακλείδι: Στην Ιστορία κατεγράφη ακόμα μία προδοτική πράξη του Νίκου Ανα-ν-στασιάδη.
                                                             € $  ●► « » ▲▼◄ 
                          ΠΗΓΗ:://www.dimokratianews.gr/content/82355/prodosia-apo-ananstasiadi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου