Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Μαρίνα Πατούλη: «Το μέλλον ανήκει στα παιδιά»


Στη βραδιά τέχνης, πολιτισμού, αλλά και αλληλεγγύης του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στο Κολλέγιο Ψυχικού. 
Θέτοντας την τέχνη και την παιδεία στην υπηρεσία του ανθρωπισμού, η παιδική χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού και η συμφωνική ορχήστρα του Κολλεγίου, έσμιξε αρμονικά με τις κλασικές μελωδίες της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, χαρίζοντας ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα. 
Η εκδήλωση με θέμα: 
«Τα παιδιά είναι η ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον» είχε στο επίκεντρο την ενίσχυση του αγώνα των παιδιών που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο.

Η κα Πατούλη είχε την τιμή να συνομιλήσει με την Πρόεδρο του συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα" κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη... την οποία και συνεχάρη για το τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο, προσφέροντας αποδεδειγμένα «Ελπίδα» σε όλα τα παιδιά.
Με αφορμή την παρουσία της στη σημαντική διοργάνωση η κα Πατούλη τονίζει τα εξής:
«Η προσφορά στο συνάνθρωπο αποτελεί αξία ανεκτίμητη για την στήριξη του κοινωνικού ιστού, ιδιαίτερα σήμερα που η κοινωνία μας βιώνει την πιο απειλητική έξαρση μιας γενικευμένης οικονομικής, αξιακής και κοινωνικής κρίσης. 
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την διαχρονικά αξιέπαινη συμβολή της στην προαγωγή των ανθρωπιστικών ιδεωδών και της αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου