Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Το Μαρούσι έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του

Με την ευχή το 2018 να αποτελέσει την αφετηρία μίας νέας εποχής δημιουργίας και αναγέννησης σε προσωπικό και εθνικό επίπεδο, καλωσόρισαν το 2018 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Στην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνέχεια της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρόντες πέραν του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, και δημοτικών συμβούλων, ήταν μέλη του Ιερού Κλήρου, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος πολιτών.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου, ο οποίος έδωσε θερμές ευχές στους παριστάμενους για «Καλή Χρονιά με Υγεία, Ομόνοια, Ειρήνη και Αλληλεγγύη».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με Υγεία σε όλους και το 2018 να είναι μία χρονιά δημιουργίας και ανάπτυξης, με στόχο ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο «αύριο» για τον τόπο μας και τις επόμενες γενεές.
«Πατώντας στις γερές βάσεις που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια για το Μαρούσι, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργούμε ακόμα καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Μαρουσιωτών, για να παραδώσουμε μία καλύτερη πόλη και ένα καλύτερο «αύριο» στα παιδιά μας. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους το 2018 να είναι μια χρονιά ενότητας, δύναμης και ανασυγκρότησης τόσο σε προσωπικό όσο σε συλλογικό επίπεδο, με στόχο τη δημιουργία και την ανάπτυξη».
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έκοψε το πρώτο κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ακολούθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου