Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Στις 3:30 μ.μ. η 2η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής


ΕΝΝΕΑ(09) θέματα περιλαμβάνει η 2η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής , η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σύναψης και όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του ΥΠ.ΠΟ.Α., τηςΠεριφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμούκαι Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) και της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών – Αναπτυξιακή Ανώνυμος Εταιρεία ΟΤΑ (Ε.Α.Τ.Α.Α.Ε.) για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο της ανακήρυξης της
Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018, συνολικού ποσού 500.000,00 €με χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου Αθηναίων. 
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)
2. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ΔήμουΑθηναίων για το έργο με τίτλο: 
«Αντικατάσταση χλοοτάπητα και λοιπές εργασίες στογήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στη Θερμίδα», συνολικού προϋπολογισμού 82.684,37 €(συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)
3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρούπολης για την κατασκευή του έργου μετίτλο: 
«Συντήρηση κλειστών γυμναστηρίων Δήμου Πετρούπολης», συνολικούπροϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο:
«Συντήρηση ασφαλτικών ταπήτων βασικού οδικού δικτύου Δήμου Περιστερίου»,συνολικού προϋπολογισμού 3.400.00,00 €, (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
5. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης Προγραμματικής ΣύμβασηςΠολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού,Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Λαυρεωτικής, και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίουγια το έργο: 
«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΚΗΣ-ΑΚΕΛ “ΠΑΝΟΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ” ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
6. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ύψους 8.667.400,00 ευρώ για τη στήριξη και υλοποίηση των δράσεων της πόλης της Ελευσίνας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας τηςΕυρώπης 2021.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)
7. Έγκριση προγραμματισμού αιτημάτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έτους 2018 στην Περιφέρεια Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Αθανασιάδης)
8. Ανάκληση της με αριθμ. 290/2013 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που αφορά στην «Δημιουργία Κέντρου Αναφοράς για τα θέματα Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής των πολιτών (Κ.Α.Ο.Α) στην Περιφέρεια Αττικής».
(Εισηγητής η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Χριστάκη)
9. Συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας – Παραλαβής – Παράδοσης ΜισθωμένωνΚτιρίων – Αγοράς Ακινήτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής (άρθρο 13 του Π.Δ.242/1996). (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)
                                                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                          ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                                 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ
                                                               ●   ♦   ■  € « » ▲▼◄►
Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513e-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου