Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Δ. Π" ΔΗΜΟΥΛΗΣ:Ο «Αρτέμης Μάτσας» του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012!!!


«Αισθήματα έχω αδελφικά για των Ευρω-Μνημονίων τα φτωχά λαγωνικά,
που με χιόνια & βροχές να μας φυλάνε έχουν διαταγές
Μικρόφωνα βάζουν για ν' ακούν(ενίοτε & φωτογραφικές μηχανές)
όσα από το στόμα μας περνούν, τραγούδια & βρισιές κι αστεία
στον καμπινέ & στα συλλαλητήρια 
Αδέρφια μου Αριστερο - Ασφαλίτες εσείς μόνο, τον δικό μας ξέρετε τον πόνο»!
Κάπως παραποιημένοι (για την περίσταση) οι στίχοι του Γερμανού Κομμουνιστή  Βολφ Μπίρμαν ο οποίος όταν κατάλαβε με ποιούς έχει να κάνει & τι ρόλο παίζουν, ξέσπασε αγρίως & μάλιστα εντός της ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανιας

Προσκεκλημένος στην 25η επέτειο της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου, ο Μπίρμαν δεν τήρησε την κανονισμένη από τον πρόεδρο της Βουλής ημερήσια διάταξη που προέβλεπε ένα τραγούδι [διάλεξε το «Ενθάρρυνση» (Ermutigung)], χωρίς ομιλία. 
Στράφηκε προς τους βουλευτές του αριστερού κόμματος DIE LINKE(αδελφό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ) και εξαπέλυσε μύδρους:
Χαρακτήρισε το κόμμα DIE LINKE «γόνο του δράκου» (δηλαδή της Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας) & άθλιο κατάλοιπο αυτού που ευτυχώς υπερνικήθηκε.
«Το κόμμα σας, είπε, δεν είναι στην πραγματικότητα ούτε αριστερό ούτε δεξιό, αλλά αντιδραστικό»
 Οι αριστεροί βουλευτές (17 από τους 64 υπήρξαν μέλη του SED) τον άκουγαν ατάραχοι ενώ ο Γκρέγκορ Γκίζι απέφυγε να σχολιάσει τις κατηγορίες του Μπίρμαν, παραδεχόμενος απλά, ότι η πτώση του Τείχους ήταν μια τεράστια πράξη απελευθέρωσης(ΑΥΓΗ 21 Νοεμβρίου 2014).
Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης εζήλωσε την δόξα, τα έργα & τις Ημέρες του εκπληκτικού ηθοποιού Νέστορα Μάτσα στον Ελληνικό κινηματογράφο, & την υλοποίησε εντός του Ευρωκοινοβουλίου ...
Τι έκανε η αριστερή πολιτική «νυφίτσα»των Τραπεζιτών, των Μνημονίων & των πολυπολιτισμικών Παγκοσμιοποιητών;
Αρχισε να καρφώνει συναδέλφους του που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, προφανώς υπερασπιζόμενος τη δημοκρατία(όπως την αντιλαμβάνονται οι όμοιοί του), την πολυφωνία & τον πλουραλισμό. 
Πως το αιτιολόγησε ο Αριστερός ΝεοΔωσίλογος;
Ολοι όσοι συμμετείχαν ήταν ακροδεξιοί, εθνικιστές, θρησκόληπτοι, φανατικοί, σκληροπυρηνικοί και νεοφιλελεύθεροι αναφέρει το σημείωμα που ο κ. Παπαδημούλης έστειλε σε ομάδα προοδευτικών ευρωβουλευτών οι οποίοι αποτελούν το λεγόμενο «Progressive Caucus».

 Ο ανεκδιήγητος χαφιές της «Αρχουσας Αριστερής Τάξης»  απαρίθμησε μάλιστα τους βουλευτές που τόλμησαν να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο... επισυνάπτοντας & τρεις φωτογραφίες.
Και για να μην μένει η παραμικρή αμφιβολία για τους σκοπούς του, ο ΠαπαΧΑΦΙΕδούλης διευκρινίζει ότι:
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια κοινά αποδεκτή, σύνθετη ονομασία (δηλαδή τέτοια που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία) για όλες τις επίσημες χρήσεις.
«Μάθε τέχνη κι άστηνε & άμα πεινάσεις πιάστηνε» !!!
Ο πρώτος όμως που χαρακτήρισε τον ΠαπαΧΑΦΙΕδούλη(συγγνώμη τον Δ. Παπαδημούλη ήθελα να πω), ως «Αρτέμη Μάτσα» του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ, αλλά ο Δημήτρης Καρύδης του ΠΑΣΟΚ(κάτι θα γνώριζε), από το 2012, όπου σε μία  αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους μέσω twitter,  έγραφε χαρακτηριστικά:
«Το είδαμε και αυτό.
Ο #papadimoulis σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα.
Φυσικά & δεν έχει καμία σχέση ο Χρυσοχοΐδης με όλα αυτά. 
                                       Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει»!!!
                         
                                                                            € « » $  ●▲▼◄►                         
                                         ======================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου