Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζονται οι εγγραφές & στα 2 τμήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμαρουσίου

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σύντομα οι εγγραφές στο Β΄κύκλο μαθημάτων και των δύο  τμημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Αμαρουσίου, της διδακτικής περιόδου 2017-18.
Αναλυτικότερα:
Το θέμα του Α΄τμήματος είναι : 
«Η τέχνη της ζωής», και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 16.30 έως 19.00, στην Αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Β. Σοφίας 9.
Τα μαθήματα του Α΄τμήματος απευθύνονται σε αυτούς που θέλουν να μάθουν πως να είναι ο εαυτός τους, να τον αγαπήσουν και να τον εμπιστευτούν, να μάθουν να επικοινωνούν τα θέλω τους και τα συναισθήματα τους με σωστό και αποτελεσματικό τρόπο, να μάθουν πως να ζουν την ζωή τους στο τώρα χωρίς να την αναβάλλουν για το μέλλον, με δοκιμασμένες πρακτικές τις οποίες εφαρμόζοντας τις θα τους οδηγήσουν σε μια καλύτερη ζωή.
Το θέμα του Β΄τμήματος είναι: 
«Ευτυχισμένος γονέας - Ευτυχισμένο παιδί»
και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν επίσης την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 19.30 έως 22.00, επίσης στην Αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Β. Σοφίας, 9.
Τα μαθήματα του Β΄τμήματος απευθύνονται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών καθώς και εφήβων. Σκοπός του προγράμματος είναι – με την συμβολή της επιστημονικής γνώσης- οι συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες του θετικού γονέα, ώστε να γίνουν πρωτίστως οι ίδιοι πιο ευτυχισμένοι και να εμπνεύσουν έτσι τα παιδιά τους με ένα θετικό πρότυπο ζωής, που θα τα οδηγήσει στο να δημιουργήσουν με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση την δική τους ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή.
Τα θέματα στα παραπάνω τμήματα θα αναλύσουν κυρίως ψυχολόγοι μεταξύ των οποίων οι: 
Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος, Ευγενία Δουβαρά, Ψυχολόγος, Γεωργία Κιζιρίδου, Ψυχολόγος, Νέλλη Μιχελή, Ψυχολόγος, Βασιλική Μακαρώνη, Ψυχολόγος, Μαρία Κανδεράκη, Ψυχοθεραπεύτρια, NLP, Μαρία Λασιθιωτάκη, Ψυχολόγος, Σοφιάννα Μηλιωρίτσα, Ψυχολόγος και άλλοι.
Με την ολοκλήρωση των  Μαθημάτων οι σπουδαστές  κι έχοντας τηρήσει τον κανονισμό παρακολούθησης  λαμβάνουν το ανάλογο Πιστοποιητικό Σπουδών.
Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής. Ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.
Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας  και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr  Οι ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά. Θέσεις περιορισμένες.
Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr τηλ: 2821501060-6932447016
To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί υπό την  αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου