Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Στο πλευρό του Σικιαριδείου Ιδρύματος Αστέρας Τρίπολης, Stoiximan & Αρκαδική Φάρμα

Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε οι λέξεις είναι περιττές… 
Εικόνες που αγγίζουν και συγκινούν αποτυπώνουν τα τεράστια και λαμπερά χαμόγελα των παιδιών του Σικιαριδείου που έπαιξαν ποδόσφαιρο, δέχθηκαν τα δώρα που τους προσέφεραν και συνομίλησαν με τους αγαπημένους τους παίκτες, τον προπονητή και τον Πρόεδρο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης!
Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο Υπεύθυνος Χορηγιών του Stoiximan, στελέχη και παίκτες της ομάδας του Αστέρα και ο πρόεδρος της Αρκαδικής Φάρμας, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Σικιαριδείου Ιδρύματος στο Μαρούσι. 
Αφού συνομίλησαν με τον Πρόεδρο και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, εμπράκτως για ακόμα μια φορά συνεισέφεραν στην αντιμετώπισή τους.

Στο Μαρούσι βρέθηκαν - μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης αλλά και ο υπεύθυνος χορηγιών του Stoiximan, Κώστας Γαλανόπουλος
Μαζί και ο πρόεδρος της Αρκαδικής Φάρμας, Χρήστος Κενές, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει χτιστεί μια σταθερή σχέση ιδρύματος και φάρμας, με τη δεύτερη να δίνει βιολογικά προϊόντα στα παιδιά.
 Όσον αφορά τους παίκτες της ομάδας, τους εκπροσώπησαν οι Ιγκλέσιας και Μουνάφο.
Η Διοίκηση, το προσωπικό και οι καταρτιζόμενοι του Ιδρύματος, εξέφρασαν την ευγνώμοσύνη τους που τους έχουν συμπαραστάτες, αρωγούς και φίλους στο έργο τους! 
Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα επιτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο, για το οποίο εάν δεν υπάρχουν οι ανάλογοι εταίροι και σύμμαχοι, που το στηρίζουν, θα είναι δύσκολο να συνεχιστεί εν τω μέσω της δεινής οικονομικής κρίσης και των πολλών συνεπακόλουθων δυσχερειών!

ΠΗΓΗ:www.facebook.com/%CE%A3%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%8A%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%B1-Sikiarideio-Foundation-181707315211524/?ref=py_c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου