Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Κύριοι δεν είναι ψέμα, τους παρέσυρε το ρέμα τους ... κ.κ. Γ. Καραμέρο & Γ. Πατούλη!

Tην άμεση χρηματοδότηση του Ρέματος Σαπφούς απαιτεί από την Περιφέρεια Αττικής ο Δήμος Αμαρουσίου,
προκειμένου όπως λέει ο τίτλος του Δελτίου Τύπου:

Να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα!!!
Αλλος ένας χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων ξεκίνησε μεταξύ του Δημάρχου Αμαρουσίου & προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλη με τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου τομέα Αθηνών(πρώην προέδρου του Συλλόγου κατοίκων Αγίου Θωμά Αμαρουσίου & παρ΄ ολίγον υποψηφίου Δημάρχου) κ. Γ. Καραμέρου, με αφορμή βεβαίως - βεβαίως τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στη Δυτική Αττική από τις φονικές πλημμύρες 
Συγκεκριμμένα ο δήμος Αμαρουσίου γνωστοποίησε ότι απέστειλε την οριστική μελέτη διευθέτησης του Ρέματος Σαπφούς συνολικού ύψους 10.676.400 €υρώ, μετά τις τεχνικές κατευθύνσεις της Περιφέρειας Αττικής, σημειώνοντας τα εξής:
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικής σημασίας έργο το οποίο όχι μόνο είναι χρήσιμο αλλά αναγκαίο για τους πολίτες του Αμαρουσίου προστατεύοντας τους κατοίκους και την περιουσία τους.
Ζητάμε από την Περιφέρεια Αττικής να αναλάβει τις ευθύνες της και απαιτούμε την άμεση χρηματοδότηση του έργου προκειμένου η πόλη μας να μην θρηνήσει θύματα και να μην μετατραπεί σε μια νέα «Μάνδρα».
Ελπίζουμε η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου να κατανοήσει έστω και την ύστατη ώρα την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργου διαφορετικά θα έχει την κύρια και αποκλειστική ευθύνη στην περίπτωση που συμβούν γεγονότα τύπου Δυτικής Αττικής.
Φτάνει πια»!
Άμεση ήταν η απάντηση από τον Γ. Καραμέρο
«Η Περιφέρεια Αττικής, σημειώνει, αντιμετωπίζει χωρίς διακρίσεις τις αντιπλημμυρικές ανάγκες των Δήμων, στη βάση στρατηγικού σχεδιασμού που έχει καταρτίσει...»
Τονίζει δε με νόημα, για όλα όσα ισχυρίζεται η Διοίκηση του Δήμου μας, πως:
 «Τα επίσημα έγγραφα για το ρέμα Σαπφούς κλείνουν τα στόματα των λασπολόγων»!!!
Ο Δήμος Αμαρουσίου ανταπάντησε με σκληρό ύφος:
«Βούλιαξαν» τη Μάντρα με την ανικανότητά τους.
Δεν θα αφήσουμε τον κ. Καραμέρο να «βουλιάξει» το Μαρούσι και την αλήθεια, στη «λάσπη» των ψεμάτων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου