Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Α. Βελής & Κ. Αντωνόπουλος:«Οι εμμονές της κ. Διακολιού επηρεάζουν την ορθότητα της κρίσης της»!


Με αφορμή την τοποθέτηση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού, σχετικά με την επίθεση του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου, στο πρόσωπο του Δημάρχου της πόλης μας Γιώργο Πατούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης Αθανάσιος Βελής και Κώστας Αντωνόπουλος, έχουν να επισημάνουν ότι οι εμμονές και οι ιδεοληψίες της κυρίας Διακολιού, δεν της επιτρέπουν να έχει ορθή κρίση και βλέπει «κοκορομαχίες» συγχέοντας τα «αυγά με τα πασχάλια».
Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πως γίνεται να εξισώνει τη διεκδίκηση της Διοίκησης Πατούλη με την αμετροέπεια και τη αναξιοκρατία που επιδεικνύει ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος, στην κατανομή των πόρων για να γίνουν τα απαραίτητα έργα στην πόλη μας.
Δεν περιμέναμε φυσικά να είναι αρωγός στις δίκαιες διεκδικήσεις μας ως θα όφειλε ως εκπρόσωπος του συμφέροντος της πόλης, τουλάχιστον ας μην ψυχανεμίζεται σενάρια με κοκόρια, κότες και άλλα συναφή πουλιά.
Τώρα αν η κυρία Διακολιού βλέπει κοκορομαχίες, θα όφειλε να γνωρίζει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις οι κότες σωπαίνουν και κουρνιάζουν στο κοτέτσι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου