Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

«Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων»: Επιτυχής η Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Με επιτυχία στέφθηκε η Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού που οργάνωσε το Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων και στην οποία προσκλήθηκε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Αναβρύτων να συμμετάσχει με εισηγήσεις επτά μελών του σχετικές με τα επαγγέλματα που αυτά εξασκούν. 

Οι νεαροί «συμμαθητές» άκουσαν με προσοχή τις εισηγήσεις  – αλλά και τις αντίστοιχες εισηγήσεις γονέων που είχαν προσκληθεί για τον ίδιο σκοπό – και εξέφρασαν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους γύρω από τα σχετικά επαγγέλματα και τις αντίστοιχες σπουδές. 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν, εκτός από την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο του Συνδεσμου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Αναβρύτων Κλειώ Καλλιμάνη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Προτύπου Σχολείου Αναβρύτων Ελένη Σωτηροπούλου  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Προτύπου Γυμνασίου Αναβρύτων Στράτος Περγάμαλης. 

Μια πρόταση του Συνδέσμου με δύο ήδη χρόνια ζωής βγήκε από το συρτάρι και έλαβε σάρκα και οστά χάρις στην προσπάθεια της νέας Διευθύντριας του ΠΣΑ Γεωργίας Ρουμπέα.  

Είμαστε βέβαιοι, τονίζει σε ανακοίνωσή του  ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Αναβρύτων ότι «σύντομα και άλλες δραστηριότητες του αγαπημένου μας Σχολείου θα ενισχυθούν από Αποφοίτους αφού οι καλές προθέσεις μας είναι δηλωμένες και δεν απομένει παρά οι αποδέκτες τους να δεχτούν τη συνδρομή του Συνδέσμου μας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου