Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Στη 1:00 μ.μ. η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου»

ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ(18) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής Αμαρουσίου» (41/2017), η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 11 Δκεεμβρίου στη 1:00 μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/201).
* Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
*Επικύρωση Πρακτικού
1. Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2017
2. Υποβολή προς έγκριση Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων Χρήσεως έτους 2016
3. Έγκριση ή μη του πρακτικού επιτροπής διενέργειας & αξιολόγησης διαγωνισμού για την αξιολόγηση δικαιολογητικών και τεχνικών προσφορών που αφορούν ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια γάλακτος για τους δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου και λοιπών τροφίμων για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.».
4. Ματαίωση ή μη της διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης που αφορά στην προμήθεια με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ” και ακύρωση ή μη του σχετικού ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού
5. Έγκριση ή μη πρακτικού της επιτροπής διενέργειας & αξιολόγησης διαγωνισμών συμβάσεων προμηθειών και έγκριση ή μη κατακύρωσης αποτελέσματος του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο:
 «Προμήθεια – επισκευή - συντήρηση ελαστικών, αεροθαλάμων και ζαντών».
6. Έγκριση ή μη πρακτικού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Παροχή Ηχητικής και Φωτιστικής κάλυψης εκδηλώσεων Δήμου Αμαρουσίου».
7. Έγκριση ή μη πρακτικού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για την υπηρεσία με τίτλο «Υπηρεσίες Φύλαξης εγκαταστάσεων του Δήμου».
8. Έγκριση ή μη των τεχνικών προδιαγραφών – μελέτης της προμήθειας με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ”, επιλογή του τρόπου εκτέλεσης όπως και του κριτηρίου ανάθεσης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης
9. Έγκριση ή μη του πρακτικού Αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών που αφορούν στη διενέργεια Διαγωνισμού Δημοσίων Έργων του Ν. 4412/2016 με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης τιμής - ποιότητας για το έργο "Ανακατασκευή - Συντήρηση Οδών στο Δήμο Αμαρουσίου" 10. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για την προμήθεια κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης. 11. Σύνταξη ή μη όρων διακήρυξης για εξεύρεση και μίσθωση κατάλληλου ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για την μεταστέγαση του 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου
12. Αντικατάσταση ή μη μέλους και εκ νέου συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας & Αξιολόγησης Διαγωνισμών Συμβάσεων Προμηθειών (Ν.4412/2016)
13. Εισήγηση για διάθεση πίστωσης και έγκριση καταβολής αμοιβής, πλέον νομίμων τόκων και δικαστικών εξόδων στην εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία "ΑΠ. ΚΟΥΤΣΙΟΣ Μ. ΕΠΕ" δυνάμει της υπ' αριθμ. 9333/2017 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και έγκριση παραίτησης από δικόγραφο ανακοπής
14. Άσκηση ή μη του ενδίκου βοηθήματος της ανακοπής κατά της υπ' αριθμ. 590/2017 διαταγής πληρωμής του Eειρηνοδικείου Αμαρουσίου - Υπόθεση "SUPERIOR P.C I.K.E. SUPERIOR CONSTRUCTIONS SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY ΙΚΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".
15. Έγκριση καταβολής επιδικασθέντος ποσού (κεφαλαίου, δικαστικών εξόδων και τόκων) της υπ' αριθμ. 5431/2016 αμετάκλητης δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου
Αθηνών - "Τεχνική Αθηνών Αφοί Αθανασιάδη Ο.Ε."
16. Γνωμοδότηση επί του με Α.Π. 57324/30.11.2017 Υπομνήματος των συμπραττόντων γραφείων Χ. ΜΑΡΑΒΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ι.Κ.Ε. και Π. και Χ. ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
17. Άσκηση ή μη άσκηση ενδίκου μέσου κατά της υπ' αρ. 3034/2013 απόφασης ΜΠΑ.
18. Άσκηση ή μη άσκηση ενδίκου μέσου κατά της υπ' αρ. 167/2014 απόφασης ΜΠΑ.
                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                            ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
                                                     ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου