Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Στις 3:30 μ.μ. η 36η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ΕΝΝΕΑ(09) θέματα περιλαμβάνει η 36η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου για το έργο με τίτλο: 
«Ανάπλαση πλατείας Μεταμόρφωσης Δ. Κ. Μοσχάτου» συνολικού προϋπολογισμού1.441.315,44 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης
2. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για το πρόγραμμα με τίτλο : «Δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής στην περιοχή του Δήμου Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης
3. α) Έγκριση απόδοσης λογαριασμού για τις δαπάνες που πραγματοποίησαν η Παναττική Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ. Π.Λ.Α.), η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Α.Π.Π.Λ.Α.), για τα έτη 2014 και 2015 , σύμφωνα με την υπ αριθμόν 186/2016 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και
β) Έγκριση συνδρομής προς την Παναττική Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) , την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής (Π.Ο.Σ.Π.Α.Π.Π.Λ.Α.) για τα έτος 2016.
Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης
4. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 4.963.825,15 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για τη χρησιμοποίηση συστημάτων υγιεινής στιςΛαϊκές Αγορές Περιφέρειας Αττικής για τρία (3) έτη.
Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης
5. Έγκριση ένταξης πολύτεκνων οικογενειών στο «Πρόγραμμα διάθεσης ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείς ομάδες» έτους 2017 και κατανομής των κουπονιών.
Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης
6. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Νέο Ψυχικό του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Δ΄Αθηνών)
Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης
7. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Λυκόβρυση (ημέρα Τετάρτη) της Ε΄ Αθηνών.
Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. Ευσταθιάδης
8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της δραστηριότητας «ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΩΝ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ» της εταιρείας "ΟΤΕ A.E" που βρίσκεται επι της Λ. Πάρνηθος 308, στη θέση Μπόσκιζα του  Δήμου Αχαρνών στη Περιφέρεια Αττικής.
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος
9. Ορισμός εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης από Εξαρτησιογόνες Ουσίες και της Προαγωγής της Υγείας «ΗΛΙΟΣ» των Δήμων ΝέαςΣμύρνης και Αγίου Δημητρίου.
Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καπάταης)
                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                   ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                         ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513e-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου