Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Γιόρτασαν τον Κλήδονα την Παρασκευή στο Μαρούσι

.Μία καλοκαιρινή βραδιά με κρητική μουσική, χορό, πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και κρητική τσικουδιά απόλαυσαν οι εκατοντάδες φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε για τη γιορτή του Κλήδονα ο Σύλλογος με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου 
 Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξήρε τον Πρόεδρο κ. Σηφάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας παράδοσης, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε,  κρατούν ζωντανά τα έθιμα μας, μεταλαμπαδεύοντας τα στις επόμενες γενιές.
Παράλληλα ο κ. Πατούλης τους ευχαρίστησε για τις όμορφες παραδοσιακές βραδιές που διοργανώνουν στην πόλη μας και οι οποίες αγκαλιάζονται χρόνο με το χρόνο από ολοένα και περισσότερους.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Πατούλη για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια του Συλλόγου.
Την εκδήλωση πλαισίωσε το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη, μαζί με τον Σπύρο Πετράκη στη λύρα και τους Αντώνη Σταυρακάκη και Γιώργο Σταυρακάκη, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.:
Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας & Ειρήνη - Μαρία Χαλιώτη
ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, 
η Πρόεδρος του  Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κ. Ελένη Λέκκα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: 
Δημήτρης Σμυρνής και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου