Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

«Το όραμα για το ελληνικό σχολείο: σχεδιάζοντας το αύριο της εκπαίδευσης»

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη 18 Ιουνίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕ.ΑΣ.Μ) με θέμα, «Το όραμα για το ελληνικό σχολείο: σχεδιάζοντας το αύριο της εκπαίδευσης» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη ικανοποίηση του για την παρουσία τόσων νέων ανθρώπων στην εκδήλωση, συγχαίροντας τους διοργανωτές για το επίκαιρο θέμα της συζήτησης, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το ελληνικό σχολείο, την αριστεία, την αξιολόγηση και την κλασσική παιδεία.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Πατούλης:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά και ουσιαστικά στο διάλογο για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της εκπαίδευσης  στη χώρας μας. 
Το σχολείο του «αύριο» πρέπει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και δυνατότητες, παρέχοντας στους νέους μας, σ’ ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όλα τα εφόδια για την αναπτυξιακή τους πορεία. Από όλες στις θέσεις ευθύνης που υπηρετούμε είμαστε δίπλα στη νεολαία μας και θα αγωνισθούμε για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος.»
Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης οι κ.κ.::
►Κωστής Χατζηδάκης, 
Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β' Αθηνών, 
►Βασίλειος Τόλιας, 
Αναπληρωτής Διευθυντής Γερμανικής Σχολής Αθηνών,  
►Δρ. Κωνσταντίνος Γούλας, 
καθηγητής Πρότυπου Λυκείου Αναβρύτων,  
►Ιωάννης Χουντής, 
Πρόεδρος Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης, Φιλόλογος &   
►Φαίη Νικητοπούλου, 
επίτροπος Παιδείας και Κοινωνικών Δικτύων, ΚΕΑΣΜ Αθηνών. 
Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιώργος Μιχαηλίδης, διευθυντής του EleftherosTypos.gr














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου