Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Στην επετειακή εκδήλωση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου η κ. Ρένα Χαλιώτη


Στην επετειακή εκδήλωση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου που εδρεύει στο Μαρούσι, για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος Λογοθεραπείας εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου. 
Παρουσία των τελειόφοιτων του τμήματος Λογοθεραπείας, σπουδαστών, στελεχών, καθηγητών, αλλά  και των μελών του Δ.Σ. του Κολλεγίου και πλήθος κόσμου, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κ Ρένα Χαλιώτη μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, εξάροντας το έργο και τις δράσεις του εκπαιδευτικού αυτού φορέα και προσωπικά του Προέδρου κου Ροδόπουλου.
«Είμαστε ικανοποιημένοι που το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εδρεύει στην πόλης μας, που πέρα από το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο του, επιτελεί και σημαντικό κοινωνικό έργο.
Σας μεταφέρω τα συγχαρητήρια του Δημάρχου μας κου Γιώργου Πατούλη, μαζί με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα στηρίζει κάθε πρωτοβουλία σας προς επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου» υπογράμμισε η κα Χαλιώτη.

Παράλληλα η Αντιδήμαρχος αναφερόμενη στη αγαστή συνεργασία του Κολλεγίου με το Δήμο Αμαρουσίου σημείωσε ότι  «η εποικοδομητική αυτή συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον στο πλαίσιο των συνεργειών που αναπτύσσει η Διοίκηση για τη στήριξη της νεολαίας μας.»                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου