Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Επιτυχής η εκδήλωση με θέμα:«Ο ρόλος του γονιού στην πρόληψη των εξαρτήσεων»

Με επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων στις 26-4-2017 στις 18:30μ.μ. με ομιλήτρια την κα. Χριστίνα Γώγου, Ψυχοθεραπεύτρια και Στέλεχος Μονάδας κοινοτικής παρέμβασης Πήγασος.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μελισσίων, κα. Βαρβάρα Μπάλου, οποία τόνισε ότι σε πείσμα των καιρών και ενώ η πολιτικοοικονομική πραγματικότητα έχει ταρακουνήσει συθέμελα τόσο τις οικογένειες όλων, όσο και τον καθένα μας ξεχωριστά, τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων επιμένουν και μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα που χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις, στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα πως σε κάθε περίπτωση η ενότητα, η ομοψυχία και η αλληλεγγύη, είναι τα στοιχεία εκείνα που δημιουργούν γέφυρες για να μπορούμε όλοι μαζί να προσπερνούμε εμπόδια και προβλήματα, όπως οι κάθε είδους εξαρτήσεις που απειλούν τα παιδιά μας.


Η ομιλητρια συνεπήρε με τον ακέραιο και μεστό λόγο της και καθήλωσε πραγματικά το ακροατήριο, το οποίο παρέμεινε επί αρκετές ώρες συμμετέχοντας ενεργά στην συζήτηση που ακολούθησε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Μελισσίων κος Χριστόδουλος Διαμαντής, ο Πρόεδρος της Β΄/βαθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας και Δημοτικός Σύμβουλος, κος Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα. Άντα Μπούσουλα-Χάνου,  και κα. Δήμητρα Κεχαγιά, ο κος Δημήτρης Μπέης και η κα. Σοφία Ιωαννίδη, μέλη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου, η καθηγήτρια του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων, κα. Μαρία Γαλανοπούλου, καθώς και πολλοί γονείς και μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων.

Ελπίζουμε να βρεθούν πολλοί μιμητές και όλοι μαζί Τοπική Αυτοδιοίκηση, Γονείς και Εκπαιδευτικοί να βοηθήσουμε στην πρόληψη και ο καθένας από την πλευρά του να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στη διαρκή μάχη κατά των ναρκωτικών.
ΠΗΓΗ:www.facebook.com/Ένωση-Γονέων-Δήμου-Πεντέλης-942990069067382/?ref=py_c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου