Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»: Το Μαρούσι δηλώνει & πάλι «παρών»

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, στις 8:30 μ.μ. σβήνουμε τα φώτα για μια ώρα και στέλνουμε συμβολικό μήνυμα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει και φέτος στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και ειδικά για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, στις 8:30 μ.μ. τα φώτα του Δημαρχιακού Μεγάρου θα σβήσουν για μία (1) ώρα, ως ένα συμβολικό μήνυμα ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στην προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες να συμμετάσχουν και οι ίδιοι ενεργά στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», σβήνοντας τα φώτα στο χώρο τους και ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους πολίτες του κόσμου για ένα βιώσιμο μέλλον.
«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» είναι μία πρωτοβουλία του Διεθνούς Ταμείου για τη Φύση (WWF), που έχει στόχο να υπενθυμίσει ότι η ενέργεια που καταναλώνεται έχει ένα κόστος για τον πλανήτη και να υποκινήσει τις κυβερνήσεις και τους πολίτες να δράσουν για το κλίμα.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου