Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Πατούλη με μέλη του Συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος»

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη με τον Ταμία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος» κ. Νίκο Τζάρα και τους κατοίκους της περιοχής κ.κ. Ανδρέα Σμπόνια και Γιώργο Τζάρα, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.     
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η επίσπευση της διαδικασίας ένταξης της περιοχής όπισθεν του νεκροταφείου στο σχέδιο πόλης, κατά την οποία υπήρξε ταύτιση θέσεων και απόψεων.    
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη σύμπλευση και την αμέριστη υποστήριξή του στο αίτημα των κατοίκων για την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξει εγρήγορση και όχι εφησυχασμός προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία. 

«Η διευθέτηση του ρέματος και η ένταξη στο σχέδιο πόλης αποτελούν την κορωνίδα για το Δήμο μας και στοίχημα για τη Δημοτική Αρχή» σημείωσε, ενώ εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις υπηρεσίες του Δήμου έδωσε εντολή να προβούν στις δέουσες ενέργειες.   

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Προϊστάμενος Πολεοδομικού Σχεδιασμού κ. Γεώργιος Τσιτσιμπάσης και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/σης Υπηρεσίας Δόμησης κ. Βασίλειος Τζούλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου