Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Η Πρωτοχρονιάτικη πίττα του Δήμου Αμαρουσίου


Με την ευχή το 2017 να είναι μια χρονιά αισιοδοξίας, ελπίδας, ευημερίας και ανάτασης προσωπικής και εθνικής υποδέχθηκε η Διοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου το Νέο Έτος στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Στην εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρίσταντο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου, των Τοπικών Αρχών, των Φορέων και Συλλόγων της πόλης, καθώς και πλήθος πολιτών.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Νικάνωρ και οι Πανοσιολογιότατοι  Αρχιμανδρίτες του Ιερού Ναού  Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου κ.κ.  Νικόλαος και Τιμόθεος οι οποίος έδωσαν τις θερμότατες πατρικές ευχές τους στους παριστάμενους για «Καλή Χρονιά» με Υγεία, Ομόνοια, Αγάπη, Αδελφοσύνη και Αλληλεγγύη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους πρωτίστως με υγεία και το 2017 να είναι μια χρονιά που θα σημάνει το τέλος της μεγάλης δοκιμασίας που περνάμε όλοι με ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα ανάτασης και δημιουργίας.
«Έχουμε βάλει γερές βάσεις στον Δήμο μας και δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες για την βελτίωση της καθημερινότητας μας διασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους το 2017 να είναι χρόνος αγάπης, ειρήνης, κοινωνικής αλληλεγγύης και δημιουργίας, με περισσότερο αισιόδοξες προοπτικές.
Το νέο έτος ας είναι ορόσημο ενότητας, αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και εθνικής υπερηφάνειας».
                    www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=2&newsid=30540

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου