Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Νέα διανομή νωπών ψαριών σε ευπαθείς ομάδες της πόλης μας


Τριακόσια είκοσι(320) κιλά  κιλά φρέσκα ψάρια και διάφορα άλλα είδη αλιευμάτων διέθεσε και πάλι το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αμαρουσίου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης, ώστε οι ωφελούμενοί του και οι ωφελούμενοι άλλων κοινωνικών φορέων να μη στερούνται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά τους.
Η διανομή των φρέσκων ψαριών, η 5η  κατά σειρά τους τελευταίους μήνες, είναι το αποτέλεσμα της παρέμβασης του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη προς το Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη, με την οποία εξασφαλίστηκε η χορηγία διαφόρων αλιευμάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει  τον κ. Κατσιώτη για την κοινωνική ευαισθησία και την ανακούφιση που προσφέρει στους συμπολίτες μας , υπογραμμίζοντας τον ενεργό και έμπρακτό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  στην διατήρηση της  κοινωνικής συνοχής.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» διένειμε τα νωπά ψάρια στους ωφελούμενους της Πρόνοιας Δήμου Αμαρουσίου και στους Ιερούς Ναούς, Αγίου Ελευθερίου, Αγίας Φιλοθέης, Παναγίας Βλαχέρνας και στο «Πνευματικό Κέντρο» της Ιεράς Μητόπολης Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου