Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η Πρωτοχρονιάτικη πίττα του Συλλόγου Αθμονέων

 Στην καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων ανήμερα των Θεοφανείων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από μέλη και φίλους του Συλλόγου, ο Πανοσιολογιότατος π. Χρήστος της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα και απηύθυνε θερμές ευχές στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε το πρώτο κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά» με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη και στην Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν και το 2017 το σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο τους.
 Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την υλοποίηση ουσιαστικών έργων υποδομής στο Μαρούσι, σημειώνοντας ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες το πρόγραμμα έργων θα ολοκληρωθεί, ώστε το Μαρούσι να γίνει μία πόλη ανθρώπινη, πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ρούλα Μπογδάνου ευχήθηκε στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου «Καλή Χρονιά», υπογραμμίζοντας την άοκνη προσπάθεια και το αμέριστο ενδιαφέρον του Δημάρχου Αμαρουσίου να κάνει ότι καλύτερο για την πόλη του Αμαρουσίου, εκφράζοντάς του επίσης τις θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου για την αμέριστη συμπαράστασή του όποτε και όταν του ζητείται.
Στην εκδήλωση που διάνθισε μελωδικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης, Αθανάσιος Βελής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Νικόλαος Πέππας,  Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Στέφανος Τσιπουράκης, Πέτρος Κόνιαρης, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ευθύμιος Τσίγκας, Κατερίνα Φραγκάκη, Κώστας Βλάχος, ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Βλάχος, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.
Το γραφείο του Συλλόγου Αθμονέων στεγάζεται στο οίκημα που βρίσκεται εντός του προαύλιου χώρου της Δημοτικής Βορέειου Βιβλιοθήκης (Μιλτιάδου και Στ. Δραγούμη 30, είσοδος από Μιλτιάδου).
Ο Σύλλογος δέχεται τα μέλη και τους φίλους του κάθε Τετάρτη από 18:30 έως 20:00.
►Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 - 80 64 663.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου