Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιττα του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη την Πρόεδρο κα Δήμητρα Τσουκλείδου και τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία με τη  Δημοτική Αρχή, για την κατάθεση προτάσεων που αφορούν  στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης, καθώς και για το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου για την υποστήριξη των συμπολιτών που έχουν ανάγκη μέσω των δομών πρόνοιας του Δήμου.  Ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» υπογράμμισε την ανάγκη σε αυτή τη δύσκολή εποχή που διανύουμε να είμαστε αλληλέγγυοι προς το συνάνθρωπο μας που δοκιμάζεται από την κρίση.  


 Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Τσουκλείδου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση και τόνισε ότι θα πρέπει να διαφυλάξουμε τη νέα Ελλάδα που μας παρέδωσαν οι πρόγονοι μας «ως κόρην οφθαλμού», ώστε να την παραδώσουμε στα εγγόνια μας και τη νέα γενιά, ενώ ευχήθηκε ειρήνη , αδελφοσύνη και συνεργασία μεταξύ των λαών όλης της γης.   

Με τη ευκαιρία της εκδήλωσης η Ψυχολόγος κα Κατερίνα Νταλαγιώργου μίλησε με θέμα: 
Η κρίση στη ζωή μας και η ευκαιρία για αναγέννηση», ενώ το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου διάνθισε μουσικά την εκδήλωση.
Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης Αθανάσιος Βλαχοπιώτης και Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Τυχερή αναδείχθηκε η κα Μαρία Πασσιά μέλος του Δ.Σ. η οποία μαζί με το φλουρί κέρδισε και έναν όμορφο πίνακα «το κοριτσάκι με το περιστέρι» που φιλοτέχνησε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Άρτεμις Μέγα.                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου