Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Τo «Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο» τίμησε τον Γ. Πατούλη

Με την διάλεξη του κ. Δημήτρη Μπουραντά καθηγητή Management & Human Resources Παν/μίου Αθηνών με θέμα «θεμελιώδεις νοημοσύνες για επαγγελματική και προσωπική αποτελεσματικότητα» πραγματοποιήθηκε ακόμη μια επιτυχημένη διάλεξη του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Αμαρουσίου.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε με τον ανώτατο τίτλο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, του επίτιμου εταίρου, ο κ. Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου για την πολύτιμη συμβολή του στην προαγωγή της δια βίου μάθησης.
Ο κ. Πατούλης αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική διάκριση δήλωσε πως η χαρά του πηγάζει μέσα από την ποιοτική αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας αλλά και μέσα από την απροσδόκητη προσφορά του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου προς τους δημότες μας.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε η συμβολή μας στην καλυτέρευση της  καθημερινότητας σε κάθε τομέα είναι η μόνη μας ελπίδα για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την κοινωνία μας όρθια και αξιοπρεπή.
Η πολύπλευρη δουλειά που επιτελεί το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο αποτελεί για όλους μας έναν φωτεινό φάρο αισιοδοξίας και ένα παράδειγμα πνευματικής ανύψωσης που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τον καθηγητή κ. Δημήτριο Μπουραντά ο  οποίος τιμήθηκε από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο για την Πανεπιστημιακή του προσφορά και κατάρτιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου