Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Η Δίκη της 6ης Δεκεμβρίου 2016, ο Γ. Πατούλης & τα παράνομα ιδιωτικά συμφέροντα

Την 6η  Δεκεμβρίου 2016 συζητούνται στο Συμβούλιο της Επικρατείας 
3 αιτήσεις Ακυρώσεως του  Συνδυασμού «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ  ΜΑΡΟΥΣΙ» 
εκ των οποίων οι 2  εξ αυτών αφορούν (μετά & τις εκ νέου πρόσφατες επικυρώσεις - μετά πάλι προσφυγών του Συνδυασμού - της 1528/2003 ομόφωνης απόφασης με την οποία κρίθηκε αμετάκλητα παράνομο από την Ολομέλεια του ΣτΕ), το αυτονόητο δηλαδή να σταματήσουν οι  παράνομες λειτουργίες των καταστημάτων στο παράνομο «The Mall».
Συμβούλιο  της  Επικρατείας
Δικάσιμος 6.12.2016
79  Αρ. Κατ:Ε205/2006
Αιτών:
ΚΛΑΠΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ . (2)
Καθ'ού:
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρεμβαίνων:
Α.Ε. «LAMDA OLYMPIA VILLAGE Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» 
Αρ. Κατ: Ε1909/2006
Αιτών:
ΚΛΑΠΑΚΗΣ  , ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (2)
Καθ'ού:
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρεμβαίνων :
Α.Ε. «LAMDA OLYMPIA VILLAGE Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ»
Στην Δίκη αυτή θα έχουμε απέναντι τον Γ. Πατουλη  χέρι - χέρι με τους Δικηγόρους του Λάτση, οι οποίοι αμφότεροι(αντίθετα από το ότι αποφάσισε η  Δικαιοσύνη), θα δώσουν ενωμένοι μάχη, ώστε   ο ιδιώτης να συνεχίσει να εισπράττει(σύμφωνα με την «δήλωσή» του) από ενοίκια  εκατομμύρια € μηνιαίως από την  λειτουργία  των καταστημάτων στο παράνομο «The Mall».
►Ενα τεράστιο παράνομο Εμπορικό Κέντρο, το οποίο κατέστρεψε εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμους επιχειρηματίες στέλνοντας στην ανεργία 200.000  εργαζομένους & στερώντας από το Δημόσιο & τα Δημόσια Ασφαλιστικά Ταμεία σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία πλέον των 6 δισεκατομμυρίων €.
Και ενώ η «Διοίκηση» του Δήμου θα έπρεπε ακoλουθώντας την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να σφραγίσει  τα μαγαζιά του «The Mall», κάτι που ζητήσαμε & εγγράφως με την υπ΄αριθμον  πρωτ.  43394/ από το 2014, & από τότε ο Πρόεδρος & δημοτικός Σύμβουλος του Γ. Πατουλη κ. Ν. Πέππας:
ΟΧΙ μόνο αρνείται να το βάλει θέμα τώρα & 2 χρόνια στην «Δημοτική Επιτροπή Ποιότητας ζωής».
Αλλά δεν απαντά ούτε στην αίτηση μας...
Ενώ ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης, αντί να ακολουθήσει την νομιμότητα & να παρέμβει κατά του παράνομου αυτού έργου, επέλεξε με δικηγόρο πληρωμένο από τα χρήματα των δημοτών να σταθεί   διπλά στον  ιδιώτη εργολάβο του «The Mall» στηρίζοντας στο Δικαστήριο τα παράνομα συμφέροντά του, καταστρέφοντας παράλληλα:
ΟΧΙ  μόνο τη ζωή των κατοίκων των γύρω περιοχών & όλου του Αμαρουσίου
ΟΧΙ (ενώ γνωρίζει ότι οι 2 στους 9  θανάτους από καρκίνο προέρχονται από την μολυσμένη ατμόσφαιρα που αποκλειστική αιτία στις πόλεις είναι οι παράνομες χρήσεις γης), αυτός συνεχίζει να εξυπηρετεί ένα τεράστιο παράνομο έργο με παράνομες επιβαρυντικές χρήσεις που δηλητηριάζει καθοριστικά τον αέρα της πόλης που δεν τον βλέπουμε, αλλά τον αναπνέουμε σε ένα Μαρούσι που λόγω των παράνομων χρήσεων γης βρίσκεται συνεχώς στο κόκκινο.
Αλλά καταστρέφει δεκάδες χιλιάδες νόμιμους επαγγελματίες σε όλο το Λεκανοπέδιο & κυρίως καταστρέφει τα νόμιμα εμπορικά καταστήματα του Κέντρου του  Αμαρουσίου.
Ανάλογες  συνεργασίες Δημάρχων με ιδιώτες σε παράνομες ενέργειες εις βάρος της νομιμότητας των συμφερόντων & της ποιότητας ζωής των δημοτών, δεν συμβαίνουν μόνο στην Χώρα μας.
 Μάλιστα στην διπλανή Ιταλία & για να σταματήσουν την διαπλοκή ιδιωτών &Δημάρχων & τις σπατάλες αυτών, στην πρόταση Αναθεώρησης του Συντάγματος έχει μπει ως θέμα η κατάργηση  των Δημάρχων.
Γιατί έτσι  όπως λειτουργούν & στην Χώρα μας οι Δήμοι & εδώ η κατάργησή τους είναι πλέον  επιτακτική ανάγκη για την Εθνική Οικονομία & για την πάταξη της διαφθοράς.
Προς ενημέρωση, σας αναφέρουμε ότι την ίδια ημέρα συζητείται άλλη μια υπόθεση του Συνδυασμού 
Αρ. Κατ:Ε248/2006
Αιτών:
ΚΛΑΠΑΚΗΣ, ΣΙΝΟΣ  (2)
Καθ'ού:
Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (Ο.Ε.Κ.)»
Παρεμβαίνων:
Α.Ε. «LAMDA OLYMPIA VILLAGE Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ»
Η ανωτέρω Αίτηση Ακυρώσεως αφορά  την  μεταβίβαση της  έκτασης του Δημόσιου από τον ΟΕΚ στην «LAMDA του Λάτση 
Μια άλλη μαύρη σελίδα που μετά από μήνυσή μας ο 6ος Τακτικός Ανακριτής επιβεβαίωσε τον αρμόδιο Εισαγγελέα & έκρινε ένοχους σε βαθμό κακουργήματος τους διορισμένους το 2005 Διοικούντες του διαλυμένου πλέον Δημόσιου Οργανισμού(ΟΕΚ), διότι πούλησαν την Δημόσια έκταση στον ιδιώτη σε λιγότερη τιμή από το 7% της αξίας της, ζημιώνοντας το δημόσιο 300 εκ. €.
Μάλιστα οι κατηγορούμενοι για να απαλλαγούν  των κατηγοριών ανέφεραν  καταθέσαν στον ανακριτή  ( χωρίς να πείσουν ) ότι για τις παράνομες πράξεις τους  υπέρ του ιδιώτη …φταίει  το άρθρο 40 του Νόμου 3342/2005  που προώθησε ο τότε Υπουργός Παυλόπουλος!!!
Για την ιστορία, τελικά αθωώθηκαν μετά από απόφαση του Εφετείου, με την συνήθη δικαιολογία που αθωώνονται οι παρανομούντες επώνυμοι  δηλαδή ότι «εγώ ως μηνυτής & ως πολίτης αυτής της χωράς(όπως & κάθε άλλος Έλληνας πολίτης, που πληρώνει καθημερινά φόρους), δεν έχω έννομο συμφέρον να υπερασπίζομαι το Δημόσιο χρήμα»!!!
Άλλωστε με τέτοιες δικαιολογίες & με τέτοιους Δήμους, δεν είναι τυχαία που η Χώρα μας κατέχει  επάξια την 1η θέση της διαφθοράς στην Ευρώπη, που εσκεμμένα & παράνομα χρεοκόπησε για να συνεχιστούν με την συμμέτοχη των Δημάρχων
Η λεηλασία της Δημοσίας περιουσίας
Και τα παράνομα έργα τύπου «The Mall»
Ελληνικό ακούς;
                                                                  Κλαπακης  Δορύλαος
                                                        «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ  ΜΑΡΟΥΣΙ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου