Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Στην εκδήλωση της Οικονομικής Αρωγής του ΣΕΟ, ο Γ. Πατούλης

Στο γεύμα που παρέθεσε στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, η Οικονομική Αρωγή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού γα την ενίσχυση του Σωματείου, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης.  
Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου υποδέχθηκαν η Πρόεδρος της Οικονομικής Αρωγής κ. Ρίκα Καραγιάννη, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο. κα Λένα Λεβίδη και εκ μέρους του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου, η κα Κική Μάκου.
Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου και ευχαρίστησε τα μέλη του Ελληνικού Οδηγισμού για το πολύπλευρο έργο που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά. Διαβεβαίωση επίσης τους παριστάμενους ότι ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, αλλά και ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια του Ελληνικού Οδηγισμού.
Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο. κα Λένα Λεβίδη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Πατούλη για την έμπρακτη υποστήριξή του στις ανάγκες του Ελληνικού Οδηγισμού όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο στην πόλη του Αμαρουσίου, όσο και σε όλη την Ελλάδα ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν οι ιππικοί αγώνες δεξιοτεχνίας Dressage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου