Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Σπ. Σταθούλης:Η Περιφέρεια Αττικής χρωστά στο Μαρούσι


Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε μέσω του Τύπου τις δημόσιες τοποθετήσεις της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, σχετικά με τα έργα και τις παρεμβάσεις που  πρόκειται να χρηματοδοτήσει σε Δήμους του Βόρειου Τομέα Αττικής.
Ο Δήμος Αμαρουσίου, τονίζει  ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Σπύρος Σταθούλης, έχει επανειλλημένα τονίσει την ευθύνη της Περιφέρειας να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό υλοποίησης έργων σε όλους τους Δήμους, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με μικροπολιτικά κριτήρια. 
Τα χρήματα της Περιφέρειας δεν είναι «προίκα» της Διοίκησης της, αλλά ανήκουν σε όλους τους πολίτες.

Οι περιοδείες δημοσίων σχέσεων από Δήμο σε Δήμο του αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα και οι υποσχέσεις που δίνει, έρχονται σε πλήρη αναντιστοιχία με την πραγματικότητα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει υποβάλλει στην Περιφέρεια μια σειρά από ολοκληρωμένες μελέτες για χρηματοδότηση έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας. 
Η εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων σε γειτονιές του Αμαρουσίου, η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ψαλίδι, η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, είναι μερικά από αυτά.
Καλούμε τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα και την πολιτική του προιστάμενο να αφήσει τις περιοδείες δημοσίων σχέσεων και να εντάξει άμεσα στον προυπολογισμό της Περιφέρειας τα έργα του Δήμου Αμαρουσίου.
Η Περιφέρεια Αττικής χρωστά στο Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου