Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

«Οι Δρόμοι της Φωτιάς»: Διαδημοτική Βραδιά Αλληλεγγύης στο Μαρούσι

Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. ,Προέδρου Π.Ε.Α.Π. Λυκόβρυσης - Πεύκης Μ. Σταυράκη - Πατούλη και των συμμετεχόντων καλλιτεχνών
Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, ώρα 12:30 μ.μ.,  Δημαρχείο Αμαρουσίου
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, η  Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.ΥΠρόεδρος του Π.Ε.Α.Π. Λυκόβρυσης - Πεύκης κα  Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη και η ομάδα των καλλιτεχνών που συμμετέχουν  στη μουσικοθεατρική παράσταση «Οι Δρόμοι της Φωτιάς» θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12:30 μ.μ.,  στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα). 
Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί ενόψει  της Διαδημοτικής Βραδιάς Αλληλεγγύης στο Μαρούσι «Δρόμοι Φωτιάς», που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, με την υποστήριξη του Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας ( Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:30, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας ( Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στη Helexpo).    
Μία πλειάδα από καταξιωμένους & νέους καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Δήμο Αμαρουσίου σε μία κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. 
Η παράσταση θα έχει δωρεάν είσοδο, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
►Μιχάλης Τζουγανάκης
Νίκος Καλογερόπουλος
Στέλιος Βαμβακάρης
►Εβελίνα Αγγέλου
►Νίκος Γραίγος
Νίκος Τουλιάτος με την Ομάδα Κρουστών Ολυμπιακών Αγώνων
Γιάννης Νικολάου με το συγκρότημα «Λαθρεπιβάτες»
►Νάσος Ματρακάς
Νίκος Πιπινέλης
►Νικόλας Γκίνης με συγκρότημα έθνικ τραγουδιών
►Δέσποινα Ματρακά – Έλενα Τουτουτζή
Αφήγηση: Βαλέρια Χριστοδουλίδου
►Επιμέλεια καλλιτεχνών: Γιάννης Νικολετόπουλος
Σκηνοθεσία - Κείμενα - Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Βασίλης Λαζαρίδης

Επίσης θα συμμετάσχει με το χορευτικό συγκρότημα η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζεύς».         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου