Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ο αγιασμός του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου


Στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και μέλη της Διοίκησης, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στην Εστία του Συστήματος(Κυπρίων Αγωνιστών & Παπακωνσταντίνου), παρουσία των φίλων του προσκοπισμού και των μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μίλησε με θερμά λόγια για την σημαντική προσφορά του Συστήματος στη διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς, δίνοντας μαζί με τις ευχές του για κάθε επιτυχία και τη νέα χρονιά, την υπόσχεση, ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά στηρίζει και είναι αρωγός στο έργο του Συστήματος.
Ο Αρχηγός του Συστήματος κ. Χρήστος Τρέπας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου  και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι η παρουσία σας μας γεμίζει χαρά και ενδυναμώνει το έργο του Ελληνικού Προσκοπισμού.
Στον αγιασμό παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου