Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Το Μαρούσι & η «Μαφία» των Δημάρχων

Ο εκλεγμένος με λαγάνες & ρουσφέτια Πατούλης, αφού ως συνήθως «έλουσε» πρώτα την Ρένα Δούρου, 
προέτρεψε τους 10 χειροκροτητές του(που τους έδωσε λόγο στο Δ.Σ. κατά παράβαση ο Νώντας Γαρδέλης για να μας επιτεθούν) να πάνε  μαζί του στο Περιφερειακό Συμβούλιο ώστε να  πιέσουν τους εκεί υπάλληλους να παρανομήσουν & παραβιάζοντας τις δημοσιευμένες σε ΦΕΚ προδιαγραφές & τις αποφάσεις του  ΣτΕ, να εγκρίνουν το παράνομο Σχέδιο Σωρού!
Και όλα αυτά, όταν οι εμπλεκόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου σε αυτή την παρανομία παρελαύνουν  για να καταθέσουν στον Εισαγγελέα.
Άντε τώρα να πιστέψει ο κόσμος ότι  όλες αυτές τις πολεοδομικές παρανομίες & το μαύρο χρήμα δισεκατομμυρίων,  που μεταφέρεται  μέσω  παράνομων πολεοδομικών υπεραξιών σε ιδιώτες εργολάβους, τις προωθούν οι  πλήρως ενημερωμένοι  Δήμαρχοι…εν αγνοία τους!!!

Το «Βήμα» γράφει «Η Μαφία των Δημάρχων»
*Στην Θεσσαλονίκη ο  Παπαγεωργόπουλος…«ξαλάφρωνε» το ταμείο του Δήμου
*Στον Βόλο  Δήμαρχος ζητούσε να βιάσει παντρεμένη για να την διορίσει  ρουσφετολογικά
*Στην Κηφισιά ο  π. Δήμαρχος είναι υπόδικος γιατί εκβίαζε  μαγαζιά
*Στην Γλυφάδα ο Αντιδήμαρχος τα έπαιρνε κάτω  από το τραπέζι  για να αλλάξει  πολεοδομικές  χρήσεις γης
Και στο Μαρούσι ο Πατούλης προσπαθεί να περάσει παράνομες πολεοδομικές μελέτες, που είχαν  ξεκινήσει & δεν μπόρεσαν τότε να υλοποιηθούν επί Τζανίκου(κατά του οποίου όπως αναφέρθηκε  σε  άλλη δίκη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καταθέσεις σε τράπεζα στο  εξωτερικό).
Ένας Πατούλης, ο οποίος δεν καταδικάστηκε όταν δύο Εισαγγελείς τον κάθισαν στο σκαμνί για παράνομες δαπάνες  εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ δημοτικού χρήματος, επειδή...ο μηνυτής, 
ο οποίος είναι δημότης & επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού,  δεν είχε, κατά την γνώμη  των  δικαστών…έννομο  συμφέρον!!!
Τα λεφτά των δημοτών, που δαπανήθηκαν παράνομα από τις Διοικήσεις, οι οποίες χρεοκόπησαν τον Δήμο Αμαρουσίου όμως, κ. πρόεδρε των Εισαγγελέων κ. Ασπρογερακα, ποιος θα τα φέρει πίσω;
Ποιος τελικά καλύπτει  τις Διοικήσεις του  Δήμου, που επί μια δεκαετία  δεν πληρώνουν, ατιμώρητοι, τα  80 εκ. ευρώ εισφορές  ΙΚΑ &  ΦΠΑ?
Και για  τον καρκίνο από τα καυσαέρια, που εισπνέουν  στην πιο μολυσμένη πόλη στην χώρα (όπως το  επιβεβαίωσε και ο δημοτικός σύμβουλος  του Πατούλη, γιατρός Τσιπουράκης) ,  εξαιτίας των παράνομων πολεοδομικών πράξεων  των εκλεγμένων  με αρνιά  και πανηγύρια  Διοικήσεων , ποιος  θα  αποζημιώσει  τους κατοίκους ?
Τελικά, μέχρι πότε  θα γίνεται ανεκτό από την Δικαιοσύνη κομματικά  εκλεγμένοι Δήμαρχοι να  λειτουργούν  ατιμώρητοι  με μαφιόζικους τρόπους, δικαιώνοντας  όσους  καταγγέλλουν παραδικαστικά κυκλώματα?
Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που οδεύει για τον Εισαγγελέα & το παράνομο υπόγειο έκτρωμα στην πλατεία Ευτέρπης, δίπλα στο τρένο, το οποίο ανέθεσε ο Πατούλης σε εργολάβο, & μάλιστα  σε εξευτελιστική τιμή

Ένα έκτρωμα, το οποίο στηρίχτηκε από τον φίλο του Πατούλη(όπως δηλώνει ο ίδιος) Νικολαράκο, ο οποίος εκλέχτηκε με .. 40  ψήφους, όταν πάνω από 400 θιγόμενοι καταστηματάρχες του Μαρουσιού ζητούν με τις υπογραφές του να σταματήσει  αμέσως το έργο  γιατί θα είναι η ολική καταστροφή του  Αμαρουσίου.
Κι  αυτό,  όταν πριν λίγες μέρες  από το άλλο σκοτεινό  και αφύλακτο  υπόγειο «Πατούλη» (στην έκταση Παναγόπουλου, την οποία ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο είχε ψηφίσει να γίνει Πλατεία) μαζεύαμε προ ημερών…πτώματα.
Και ενώ έχουν αρχίσει οι καταθέσεις για μια άλλη ποινική δίωξη εις βάρος των εμπλεκόμενων στον Δήμο, οι οποίοι πήγαν  να τσιμεντοποιήσουν παράνομα τον κοινόχρηστο χώρο μπροστά στο Νεκροταφείο  επιδεινώνοντας την ζωή των εκεί κατοίκων .
Και άλλος Εισαγγελέας εξετάζει την παράνομη  εξυπηρέτηση Εταιρείας για την οικοπεδοποίηση  της  υποχρεωτικής εισφοράς  σε  γη για πράσινο,  για να πάρει χρήματα η  διοίκηση Πατούλη για να πληρώνει  τους συγγενείς  και φίλους  των  Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι έχουν πλημμυρίσει χωρίς ΑΣΕΠ τον Δήμο, ώστε να  ψηφίζονται  παράνομες  πολεοδομικές αποφάσεις.
Και ποιος θα πιστέψει κ. Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς κ. Ράϊκου, που εξετάζεται τα «δήθεν» ομολογούμενα λάθη    ότι   οι  Δημοτικοί  Σύμβουλοι Πατούλη ψηφίζουν στο Μαρουσι  τόσο φανερά...κατά λάθος παράνομες  αποφάσεις όπως στην οικοπεδοποίηση του Δημοτικού κοινόχρηστου  χώρου στην  Άγια Φιλόθεη χωρίς ανταλλάγματα ;
Όλα αυτά & πολλά άλλα που θα εξεταστούν στην έρευνα για το Παραδικαστικο τα γνωρίζουν  οι δημότες;
Μήπως η κάλυψη του  Πατούλη  γίνεται ως αντάλλαγμα, επειδή έρχεται(με πληρωμένους από τους δημότες δικηγόρους)  εναντίον μας στα Δικαστήρια,  χέρι - χέρι  διπλά με τον Λάτση & μαζί με  τους  μεγαλοεργολάβους στις Δίκες, για να μην κλείσουν τα μαγαζιά στο παράνομο ΜΩΛΛ, το οποίο κατέστρεψε  εκατοντάδες  χιλιάδες νόμιμους μικροεπαγγελματίες
Και  να στηρίξει, κατά παράβαση του Συντάγματος,  τις  παράνομες χρήσεις γης(αξίας δισεκατομμυρίων), οι οποίες   κατάστρεψαν το Μαρούσι και την ζωή των κατοίκων?
                                               Συνδυασμός  ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου