Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Υπέροχο το κρητικό γλέντι της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το κρητικό παραδοσιακό γλέντι, που διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου  η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου 
«Ο Κραταγενής Ζευς», με την ευκαιρία της γιορτής  του Αη Γιάννη του Κλήδονα.
Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου απόλαυσαν πλούσια κρητικά εδέσματα και κρητική τσικουδιά, ενώ διασκέδασαν με ζωντανή παραδοσιακή  μουσική. 
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Σηφάκη και τα μέλη του Δ.Σ για τις όμορφες παραδοσιακές βραδιές που διοργανώνουν στο Μαρούσι, που συμβάλουν όπως ανέφερε, στη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας παράδοσης, ενώ κρατούν ζωντανά τα έθιμα μας, μεταλαμπαδεύοντας τα στις επόμενες γενιές.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Πατούλη για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η σύζυγος του Δημάρχου, Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης - Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Νικόλαος Κάββαλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Κων/νος Ρώτας, Ελευθέριος Μαγιάκης και Κων/νος Βλάχος.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου