Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Σκληρή κόντρα Διακολιού - Πατούλη, για το θέμα των πυρκαγιών στο κτήμα Καρέλλα

    Ο ΚΑΒΒΑΛΟ-ΠΑΤΟΥΛΗΣ & η  ΦΩΤΙΑ στου ΚΑΡΕΛΛΑ!!!
Αφού ο κ. Δήμαρχος εκτέθηκε  με την πρώτη του δήλωση με την οποία προσπάθησε να πάρει τα εύσημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον Συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο κτήμα Καρέλλα, στη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από το όνομα του αντιδημάρχου του κ. Κάββαλου, γιατί δεν τόλμησε να μου απαντήσει ευθέως και επί της ουσίας.
Ο κ. Κάββαλο-Πατούλης, λοιπόν, όπως είχε κάνει και ο κ. Πατούλης στο παρελθόν, προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι εγώ αποδίδω την ευθύνη δολοφονιών και (τυχόν) εμπρησμών στο Δήμο.
Δεν καταλάβατε, κ. Καββαλο-Πατούλη. 
Σας αποδίδω την πολιτική ευθύνη για την εγκληματική αμέλεια την οποία επιδεικνύετε, γιατί δεν  προνοείτε ως οφείλετε για τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών.

Κι αυτό αποδεικνύεται, γιατί  όσο εσείς, κ. Καββαλο-Πατούλη, αναλωνόσασταν στο να διαστρεβλώνετε τα λεγόμενά μου για να «βρείτε» τι και πώς θα μου απαντήσετε, το κτήμα Καρέλλα καιγόταν για δεύτερη φορά!
Γίνομαι μονότονη, αλλά αναγκάζομαι να επαναλαμβάνω: 
Την ίδια αμέλεια δείξατε  με το πάρκινγκ της Χατζηαντωνίου, που ο χώρος ήταν σκοτεινός αλλά προσβάσιμος, την ίδια αμέλεια δείξατε  με του Καρέλλα που αποφασίσατε να ξεκινήσετε την αποψίλωση δυο πυρκαγιές μετά, και τα ίδια κάνατε και πέρσι ! https://youtu.be/VsbHDxfByEc
Είναι συστηματική και πρωτοφανής για δημοτικό άρχοντα η αμέλειά σας και γι αυτήν απαιτώ απαντήσεις στο σημερινό ΔΣ.
                                                                  Μαίρη Διακολιού
                                           Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δ. Αμαρουσίου

                                                                             Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου