Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ταξική Αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες του Δήμου μας για την  μαζική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων του δήμου μας για συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.
Εδώ και τρεις εβδομάδες το σωματείο μας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης από τους εργαζόμενους στο Δήμο και τα διοχετεύει στο ΠΑΜΕ το οποίο τα παραδίδει σε όλους τους χώρους συγκέντρωσης των προσφύγων (Πειραιά, Ελληνικό, Βόλο, Ειδομένη κλπ.).
Η έκφραση αυτής της ταξικής αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, χωρίς να δημοσιοποιηθεί, κυριολεκτικά από στόμα σε στόμα, αγκαλιάστηκε και από φορείς της πόλης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης για τη προσφορά του σε τρόφιμα και φάρμακα και τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Πεύκης μέλος της ΟΓΕ για την προσφορά του σε τρόφιμα και είδη ρουχισμού.
Συνεχίζουμε τη πρωτοβουλία μας και διευρύνουμε το κάλεσμά μας σε όλη την πόλη. Υπάρχει ανάγκη για τροφή μακράς διαρκείας, νερό, βρεφικά είδη, πάνες, φάρμακα.
Τα είδη πρώτης ανάγκης μπορεί να παραδίδονται καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00 στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου Λυκόβρυσης Πεύκης, στο Δασκαλάκη Γιώργο και το Φώτη Αποστολίδη.
                                           Τηλ. επικοινωνίας: 210 6145127       
                  Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γραμματέας
============================================================
             Σωματείο Εργαζομένων                                                          Ημερ: 19/3/2016
          Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης                                                      Αρθμ. Πρωτ: 25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου