Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ:Ολοι στις 7:00 μ.μ. στο μεγάλο Συλλαλητήριο

Συνάδελφοι & συναδέλφισσες, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται στη τελική φάση της διαπραγμάτευσης με τη Τρόικα και όλα καταμαρτυρούν ότι το τελικό σχέδιο θα είναι πολύ χειρότερο από την αρχική πρόταση
Στόχος να τσακίσουν ότι δικαιώματα και κατακτήσεις είχαν απομείνει στους εργαζόμενους αλλά και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη κερδοφορία των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων. 
Απέναντι σε αυτή την επίθεση κανένας δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος. 
Η επίθεση είναι σφοδρή και αφορά το σύνολο της ζωής μας. 
Το ίδιο σφοδρή θα πρέπει να είναι και η απάντηση μας. 
Θέλουν να μειώσουν ακόμα περισσότερο τους μισθούς και τις συντάξεις,  αυξάνουν τους φόρους, προχωράνε σε μια σειρά ιδιωτικοποιήσεις κ.λ.π. 
Εκμεταλλεύονται το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες προκειμένου να φέρουν και νέα μέτρα καταστολής απέναντι στους λαϊκούς αγώνες.     
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
Συνάδελφοι, με τους αγώνες μας μέχρι τώρα, έχουμε καταφέρει να βάλουμε σοβαρά εμπόδια στους σχεδιασμούς τους. Έχουμε καθυστερήσει την επίθεσή τους. 
Χωρίς αυτούς τους αγώνες, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Γίνεται φανερό ότι οι αγώνες φέρνουν αποτελέσματα, για αυτό πρέπει να δυναμώσουν, να γίνουν πιο μαζικοί. 
Να δοκιμάσουμε την πραγματική μας δύναμη, όλοι μαζί, χωρίς να αναθέτουμε την πάλη σε κάποιους άλλους, προτάσσοντας τις δικές μας ανάγκες και την κάλυψή τους και όχι το πώς θα κερδίζουν τα αφεντικά. Κάνοντας πέρα όλους αυτούς που μας καλούν να παλέψουμε για το καλό των επιχειρήσεων και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.
Να αποτρέψουμε:
Τον νόμο - πακέτο που φέρνουν και περιέχει όλους τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους στην πιο επιθετική τους μορφή, οι οποίοι καταργούν την κοινωνική ασφάλιση, και όλες τις μειώσεις που έχουν τσακίσει το λαϊκό εισόδημα μαζί με νέες δυσβάσταχτες.
Το χάρισμα όλων των κλεμμένων και λεηλατημένων από τα κουρέματα, τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, την εισφοροδιαφυγή του κεφαλαίου.
Τη δουλειά ως τα 67 χρόνια για μια σύνταξη επίδομα φτώχειας για την συντριπτική πλειοψηφία, τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για τις συντάξεις με στόχο την απαλλαγή του κράτους.
Το σφαγιασμό των κύριων και επικουρικών συντάξεων για τους νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους. Την κατάργηση τους ΕΚΑΣ, του επιδόματος που παίρνουν οι φτωχοί συνταξιούχοι, το νέο πετσόκομμα των αναπηρικών συντάξεων και των προνοιακών επιδομάτων.
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ & ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Καλούμε τα σωματεία των Δήμων και της Περιφέρειας να πάρουν πρωτοβουλίες. 
Να χτυπήσει η καμπάνα του αγώνα παντού, να προετοιμάσουμε την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 7 του ΑΠΡΙΛΗ αλλά και της  48ώρης  με τη κατάθεση του νόμου λαιμητόμου. 
Η επιτυχία των απεργιακών κινητοποιήσεων να γίνει υπόθεση μας σε κάθε Δήμο, σε κάθε τόπο δουλειάς μέσα από μαζικές διαδικασίες Γενικές Συνελεύσεις, Συσκέψεις, Περιοδείες κ.λ.π. 
Με τη συμμετοχή όλων μας, οργανώνουμε την πάλη, με εμπιστοσύνη στη δύναμη και το δίκιο μας.
Καλούμε τους εργαζόμενους στους δήμους και την περιφέρεια να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο, την Πέμπτη στις 31 Μάρτη στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα!.
Καμία εμπιστοσύνη στις πλειοψηφίες της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ ΟΤΑ που υπονομεύουν την αγωνιστική απάντηση, στηρίζουν όλες τις προηγούμενες αντιασφαλιστικές επιθέσεις και σήμερα με θράσος χαρακτηρίζουν την επιδρομή στο Ασφαλιστικό ως φορολογική επίθεση!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 31-3-2016
ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
                                        Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου