Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αναβρύτων «Αγ. Δημήτριος» συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Θέματα υποδομών που αφορούν στη γειτονιά των Αναβρύτων συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης με το Δ.Σ. του Συλλόγου Αναβρύτων «Αγ. Δημήτριος» που τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου. 
Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους της Διοίκησης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλειος Κόκκαλης, Νικόλαος Κάββαλος, Ρένα Χαλιώτη & ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης.
Η Πρόεδροςτου Συλλόγου Αναβρύτων «Αγ. Δημήτριος» κα Βασιλεία Σκότη και τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα σχετικά με τα έργα διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, ενώ όσον αφορά   στα τμήματα της περιοχής που είναι εκτός Σχεδίου Πόλεως, θα είναι δυνατή η ένταξη τους  μετά την ολοκλήρωση των έργων διευθέτησης του ρέματος. 
Επίσης θα προχωρήσει και η κατασκευή του αγωγού ομβρίων υδάτων που έχει άμεση σχέση με την επικείμενη  διευθέτηση. 
Αναφορικά με το Κτήμα Καρέλλα, πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να κατασκευασθεί γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου που έχει ανάγκη η πόλη και παράλληλα να συνεχισθεί η λειτουργία του λαχανόκηπου για την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας.

Όσον αφορά στην ανέγερση του Ιερού Ναού στην περιοχή, επίκειται συνάντηση των αρμοδίων του Δήμου στη Ναοδομία, προκειμένου να συζητηθεί η τοποθέτηση μικρού ναϊσκου στο χώρο του υπό ανέγερση ναού που να καλύπτει τις λατρευτικές ανάγκες των κατοίκων, μέχρι την ανέγερση του Ιερού Ναού που λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης καθυστερεί η ανέγερσή του.
Επίσης η ασφαλτόστρωση της οδού Αγίου Δημητρίου και η σύνδεση αποχέτευσης με τον κεντρικό αγωγό της οδού Παπανδρέου είναι στις προτεραιότητες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπως και η αντικατάσταση και οριοθέτηση των κάδων στην περιοχή.    
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά για άλλη μια φορά το Δήμαρχο Αμαρουσίου και τα μέλη της Διοίκησης για την αποξήλωση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την περιοχή τους, όπως επίσης και για την αμέριστη  συμπαράστασή τους σε όλα τα προβλήματα που αφορούν στην περιοχή των Αναβρύτων.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου