Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Την μνήμη των Πεσόντων Μαρουσιωτών στην Επανάσταση του 1821 τίμησε ο Γιώργος Πατούλης

Στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των Πεσόντων Μαρουσιωτών κατά την Επανάσταση του 1821, που πραγματοποίησε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Αθμονέων, παρέστησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, παρουσία, επίσης, της Προέδρου του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλας Μπογδάνου-Καλύβα και μελών του συλλόγου. 
Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε το μέλος του Συλλόγου Νότα Αθανασίου Σαρκίρη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, μετά το πέρας της τελετής αντάλλαξε ευχές με τους παρισταμένους σημειώνοντας τη σπουδαιότητα να τιμούμε τους προγόνους μας «χάρη στις θυσίες των οποίων μπορούμε σήμερα να απολαμβάνουμε μία ελεύθερη πατρίδα, αλλά και την υποχρέωσή όλων μας να διαφυλάσσουμε την ελευθερία αυτή και να παραδώσουμε στα παιδιά μας μία ελεύθερη και υπερήφανη πατρίδα».

Στο ετήσιο μνημόσυνο παρέστησαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Νίκος Κάββαλος, Αθανάσιος Βελής, Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ευθύμιος Τσίγκας, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Στέφανος Τσιπουράκης και ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Χρήστος Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου