Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Θα διαχωριστούν πλήρως από τον Μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ & στην Περιφέρεια Αττικής, οι δυνάμεις της ΛΑΕ

Ψήφισμα της Λαϊκής Ενότητα Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας 
για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής
Η Πολιτική Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας, συζήτησε σε γενική συνέλευση το ζήτημα του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής, και αποφάσισε τα εξής:
Υποστηρίζει τη στάση των Περιφερειακών Συμβούλων μελών της ΛΑΕ που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και αποχώρησαν από το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» της κας Δούρου.
Εκτιμά ότι  ο προϋπολογισμός είναι εναρμονισμένος με το 3ο μνημόνιο, υλοποιεί δεσμεύσεις προς μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, αθετεί προγραμματικές δεσμεύσεις του ενιαίου (πριν τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ) συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», και δεν υποστηρίζει κάποιο εναλλακτικό σχέδιο ανάπτυξης της Αττικής.
Θεωρεί ότι οι δυνάμεις της ΛΑΕ θα πρέπει και στην Περιφέρεια Αττικής να διαχωριστούν πλήρως από τις δυνάμεις του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, και να επιδιώξουν ...
τη συγκρότηση αγωνιστικού, ενωτικού, μαζικού και οργανωμένου κινήματος κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των μνημονιακών επιταγών στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.
Θεωρεί επίσης, ότι παραμονή σε πολιτικές & έμμισθες θέσεις της ευρύτερης κρατικής διοίκησης μετά από διορισμό από κυβερνητικά πρόσωπα ή πλειοψηφίες, δε συνάδει με την ιδιότητα του μέλους της ΛΑΕ, αντίθετα πλήττει καίρια φυσιογνωμικά της στοιχεία.
Η Λαϊκή Ενότητα στοχεύει στην επανίδρυση της αριστεράς μέσα από τη συνέχεια των καλύτερων παραδόσεων της, και τη συγκρότηση μιας αξιόπιστης εναλλακτικής απέναντι στη λαίλαπα των μνημονίων, της εκμετάλλευσης και της εξάρτησης. 
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τη σύγκρουση με την κυβερνητική πολιτική, την αυτονομία από κρατικά και ιδιωτικά συμφέροντα, την ανιδιοτέλεια και την απόλυτη συνέπεια με τις ηθικές προδιαγραφές της αριστεράς, τις οποίες τόσο δυσφήμισε ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα.

                       Η Πολιτική Επιτροπή Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας της Λαϊκής Ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου