Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Γόνιμη η συνάντηση Γ. Πατούλη με τους διευθυντές Γυμνασίων & Λυκείων

Ο Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης νέος Πρ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Τη σταθερή βούληση της Διοίκησης του Δήμου στη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου στα δημόσια σχολεία της πόλης και στη διατήρηση σε υψηλό επίπεδο της λειτουργίας των σχολείων εντός των διοικητικών ορίων του Αμαρουσίου, σημείωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, στη συνάντηση που είχε με τους διευθυντές των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρόντων του νέου Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του Αντιπροέδρου Αθανάσιου Βελή, και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μίλησε για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο, την εκπαιδευτική κοινότητα και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, γεγονός που αποτυπώνεται και στην πολύ καλή λειτουργία των σχολείων της πόλης. 
Παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε πόρους και προσωπικό ο κ. Πατούλης, δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να συνδράμει με κάθε μέσο την εκπαιδευτική διαδικασία προς όφελος των μαθητών.
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, με τη σειρά του, μετέφερε τη βούλησή του η αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της εκπαιδευτικής κοινότητας να συνεχιστεί διαβεβαιώνοντας ότι θα βρίσκονται κοντά για την αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων ανακύψουν.
Από την πλευρά τους οι διευθυντές των Γυμνασίων & Λυκείων εκφράστηκαν με θετικά λόγια όσον αφορά στην έως τώρα συνεργασία με τους εκπροσώπους του Δήμου και διατύπωσαν αμοιβαία τη βούληση να συνεχίσουν να έχουν αρωγό τον Δήμο στο εκπαιδευτικό τους έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου