Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Στις 6:30 μ.μ. η εκλογική Γ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Γερμανικής Σχολής Αθηνών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Γερμανικής Σχολής Αθηνών(Σ.Α.Γ.Σ.Α) καλεί τα μέλη του σε τακτική εκλογική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων (Aula) της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, βΔημοκρίτου 6 & Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Παράδεισος Αμαρουσίου.
Τα θέματα της Γ.Σ. είναι τα εξής:
Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
► Οικονομικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Έγκριση πεπραγμένων και απολογισμού απερχόμενου Δ.Σ. και απαλλαγή του από κάθε ευθύνη για τα έτη 2014-2015
Διάφορες ανακοινώσεις και προτάσεις
Παρουσίαση υποψηφίων για το νέο Δ.Σ.
Εκλογές για την ανάδειξη νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και νέου Δ.Σ. για τη χρονική περίοδο 2016-2017
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ., συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υποβολής υποψηφιότητας και ψήφου, έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, δηλαδή όσοι θα έχουν καταβάλλει και τη συνδρομή του 2016.
Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να υποβάλλουν, σύμφωνα με το Καταστατικό, σχετική έγγραφη αίτηση προς το Δ.Σ. στο γραφείο του Σ.Α.Γ.Σ.Α. είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@ex-dsathen.gr) μέχρι την Τετάρτη 24 Φε­βρου­αρίου 2016 μαζί με ένα σύντομο σημείωμα παρουσίασης (μέχρι 200 λέξεις).
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, για την επίσπευση της διαδικασίας, την ημέρα των αρχαιρεσιών θα λειτουργεί ταμείο από τις 18.00 ως τις 19.00 για την καταβολή των συνδρομών έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τα μέλη μας λόγω καθυστερήσεων κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, μετά από μια εβδομάδα, την 7η Μαρτίου 2016, στον ίδιο τόπο & την ίδια ώρα.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Επισημαίνουμε ότι λόγω αρχής χρονιάς, αναμένεται να επιτευχθεί όπως πάντα, απαρτία ήδη κατά την πρώτη συνεδρία (29/02/2016), οπότε φροντίστε να παραστείτε σε αυτήν.
                                                    ΠΗΓΗ:www.ex-dsathen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου