Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Απένειμε τα διπλώματα στους καρτατισθέντες ο Γ. Πατούλης

Τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους αποφοίτους των τμημάτων του Κέντρου Δια βίου Μάθησης Δήμου Αμαρουσίου απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση της τρίτης φάσης του προγράμματος Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.
Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Τμήμα Υποστηρικτικών Δομών Εκπαίδευσης στο Δημαρχείο, παραβρέθηκαν, επίσης, η εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Βασιλική Μαρκάκη, και η υπεύθυνη του έργου Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Σουζάνα Κυριακοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ρένα Χαλιώτη & Αθανάσιος Βελής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Βλάχου - Σταματάκη & Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σημείωσε:
 «Έχοντας ως αρχή ότι η μάθηση και η επιμόρφωση πρέπει να έχουν διαρκή χαρακτήρα, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη δυνατότητα να προσφέρουμε ευκαιρίες κατάρτισης στους συμπολίτες μας που θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες χρήσιμες και εφαρμόσιμες στην καθημερινότητά τους. 

Με ικανοποίηση βλέπουμε ότι το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας από τον Μάρτιο του 2014 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έχει αγκαλιαστεί από τους συμπολίτες μας, όπως αποδεικνύεται από το πλήθος των αιτήσεων αλλά και των εκπαιδευομένων».
Τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους παριστάμενους εκπαιδευομένους παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.
Σημειώνεται ότι βάσει των επίσημων στοιχείων από την έναρξη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αμαρουσίου έχουν συνολικά κατατεθεί 4.500 αιτήσεις, και έχουν καταρτιστεί 1.100 άτομα σε 60 επιμορφωτικά τμήματα στις ενότητες των νέων τεχνολογιών, των ξένων γλωσσών και της επικοινωνίας, της τέχνης και του πολιτισμού, των κοινωνικών δράσεων και δεξιοτήτων.
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου λειτουργεί σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων
Βάσει ενημέρωσης από τη Γενική Γραμματεία από τον Σεπτέμβριο υπάρχει πρόθεση να τεθεί σε υλοποίηση νέα φάση του προγράμματος, οπότε και θα λειτουργήσουν εκ νέου επιμορφωτικά τμήματα.
Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Αμαρουσίου Διεύθυνση Εποπτείας Ν.Π., Τμήμα Παιδείας, τηλ. 2132038294,
 e-mail: paideia@maroussi.gr, φαξ: 213 20 38 526

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου