Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αύριο η Ημερίδα του ΙΓΕ με θέμα τις Εναλλακτικές Καλλιέργειες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ,
ΑΙΘΟΥΣΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΠΥΡΓΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ 182, ΚΗΦΙΣΙΑ
                                                 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
3.30 μ.μ: Εγγραφές (θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν κάνει προεγγραφή στο e mail ige.enallaktikes@gmail.com)
3.45 μ.μ: Σαρχόσογλου Αναστασία, Γεωπόνος MSc, 
Οι εναλλακτικές καλλιέργειες ως διέξοδος από την οικονομική κρίση
4.00 μ.μ: Γεωργόπουλος Θεοφάνης, Καθηγητής Εφαρμογών, τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καινοτομίες στα παραδοσιακά τρόφιμα φυτικής προέλευσης
4.30 μ.μ: Λαζαρίδου Έφη, Σύμβουλος στρατηγικής branding & marketing, Επωνυμία και αφήγηση: 
τα συστατικά της επιτυχημένης επικοινωνίας για τα αγροτικά προϊόντα
5.00 μ.μ: Ντούλιας Κωνσταντίνος, ιδιοκτήτης φυτωρίου κρανιάς στην Κυψέλη Ημαθίας, 
Η κρανιά και η καλλιέργειά της 
5.30 μ.μ:Σταμάτης Χρήστος, διευθύνων σύμβουλος αγροτικού συνεταιρισμού Στέβια Ελλάς
Ο αγροτικός συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς
6.00 μ.μ: Παπαντωνίου Τρύφωνας, Γεωπόνος MSc, Συνεργάτης εταιρείας συμβούλων Protypon, Πηγές χρηματοδότησης στον αγροτικό τομέα
6.30 μ.μ: Σαρχόσογλου Αναστασία, Γεωπόνος MSc, Καθορισμός των όρων και των απαιτήσεων παραγωγής και διάθεσης τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής
                              ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/events/149232602119242/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου