Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Διπλή επιστολή Λ. Μαγιάκη σχετικά με το θέμα του Χώρου Εγκατάστασης Υποστήριξης Νερατζιώτισσας(ΧΕΥ)


                Προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη
Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης 2/2016 του Δ.Σ της 8-1-2016  παρακαλούμε όπως προβείτε, το ταχύτερο δυνατόν, στη σύγκλιση της διαπαραταξιακής επιτροπής, με συμμετοχή και των ενδιαφερομένων τοπικών συλλόγων, για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με το ανωτέρω θέμα.
 Η σύγκλιση της ανωτέρω επιτροπής έγινε αποδεκτή από το Σώμα κατά τη συζήτηση του προ ημερησίας διάταξης θέματος: 
«Επικαιροποίηση της 171/2015 απόφασης του ∆ηµοτικού Συµβουλίου που αφορά στο Χ.Ε.Υ. Νερατζιώτισσας (Ο.Τ. Γ1059) και στους υπολοίπους Χ.Ε.Υ., που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του ∆ήµου Αµαρουσίου», προκειμένου να συναποφασίσουμε και να αναλάβουμε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε να υλοποιηθούν οι διεκδικήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Κύριε Πρόεδρε, Παρακαλώ πολύ όπως κατά τη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της  26-1-2016 και προ ημερησίας διατάξεως μεριμνήσετε για την παρουσία της προίσταμένης της Δ/σης Υπ. Δόμησης κας Π. Καβάγια ενώπιον του Σώματος.

Σκοπός της παρουσίας του ανωτέρω υπηρεσιακού στελέχους θα είναι η ενημέρωση του Σώματος σχετικά με την πρόσφατα εκδοθείσα άδεια δόμησης47/2015/22-01-2016,  που αφορά «ΝΕΟ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ 2 ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΑΤΩΜΑ ΥΠΟΓΕΙΟΥ», επί της οδού Νερατζιωτίσσης 115 & Μυκηνών στο Μαρούσι, ιδιοκτησίας ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ ΑΕ.
Όπως γνωρίζετε το θέμα (ΧΕΥ Νερατζιώτισσας-ΤΑΙΠΕΔ) έχει επανειλημένα απασχολήσει το Δημοτικό μας Συμβούλιο και η ενημέρωση, καθώς και η απάντηση τυχόν ερωτημάτων που θα προκύψουν από πλευράς του μελών του Σώματος, είναι κατά τη γνώμη μας αναγκαία, προκειμένου να υπηρετηθούν περαιτέρω οι αρχές της διαφάνειας των πράξεων της διοίκησης και η υπεύθυνη ενημέρωση, πλην του Σώματος, και των κατοίκων της πόλης μας.      
                                                             Για την παράταξη
                                                                 Λ. Μαγιάκης
                                                     Δημ. Σύμβουλος Αμαρουσίου
                         ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου