Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η Πρωτοχρονιάτικη πίττα της Μεσσηνιακής Ενωσης Βορείων Προαστίων Αττικής

Παρόντων των Δημάρχων Κηφισιάς & Αμαρουσίου κ.κ. Γ. Θωμάκου & Γ. Πατούλη, καθώς και των αντιδημάρχον κ.κ. Καλού και Τσίγκα, η Μεσσηνιακή Ενωση Β. Προαστίων Αττικής έκοψε τηνπρωτοχρονιάτικη πίτα της την περασμένη Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισίας και Ν. Ερυθραίας. 
Το πρόγραμμα παρουσίασε ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Μιχαήλ Παπαδόπουλος.
Χαιρετισμό προς τους παριστάμενους απηύθυνε ο πρόεδρος της Ενώσης Νικόλαος Κουτρουμπής, 
ο οποίος σε σύντομη αναδρομή στον απελθόντα χρόνο τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής: 
«Προσωπικά πιστεύω ότι μέσα από όλα αυτά τα δεινά, κάτι καινούργιο θα γεννηθεί. Κάτι κινείται. 
Ο κόσμος άρχισε να ενδιαφέρεται όχι για το σήμερα αλλά για το αύριο, για το μέλλον. Συνειδητοποιεί ότι το συμφέρον του κάθε ενός είναι άρρηκτα συνυφασμένο και εξαρτάται από το συμφέρον του συνόλου. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν και να το εκφράσουν και οι πνευματικοί και κυρίως οι πολιτικοί μας ηγέτες. 
Και αισθάνομαι ότι κάτι πάει να γίνει και στον τομέα αυτό.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις σε όλα τα θέματα. Σήμερα μετά από τόσα χρόνια κρίσεως κατά τα οποία δοκιμάσθηκαν στην πράξη όλα τα κόμματα και όλες οι πολιτικές ιδεολογίες, διότι σχεδόν όλοι μετείχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην ευθύνη διακυβερνήσεως της χώρας και όλοι έχουν γνώση των δυσκολιών αλλά και των δυνατοτήτων που υπάρχουν, τόσο εντός της χώρας όσο και στο διεθνές περιβάλλον και κυρίως στο χώρο των εταίρων μας στην Ευρώπη. Επομένως δεν υπάρχει ελαφρυντικό ή άλλοθι για λάθη. 

Σήμερα όλοι ξέρουν. Και όλοι μαζί μπορούν να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν στα μεγάλα και τα σπουδαία. Ας το τολμήσουν για το καλό του χειμαζόμενου λαού, για το καλό της νέας γενιάς και το καλό της πατρίδος.
Να μου επιτρέψετε κυρίες και κύριοι, στο σημείο αυτό να εξάρω το γεγονός ότι η Μεσσηνία αυτή την περίοδο, ανέδειξε δύο εξαιρετικές προσωπικότητες οι οποίες κατέλαβαν ύπατα αξιώματα στην ελληνική Πολιτεία. 
Χωρίς να θίγονται τα φρονήματα και οι πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, νομίζω ότι αξίζουν θερμών συγχαρητηρίων».
                                                  ΠΗΓΗ:www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου