Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Στην «Κατιούσα του ΚΚΕ»...

Καπνούς έβγαζαν χθες στελέχη του ΚΚΕ με αφορμή την δημοσίευση ενός βίντεο στο youtube με το καινούργιο... τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα και του Τζίμη Πανούση, καθώς είναι όλο αφιερωμένο στο κόμμα του Περισσού και όχι με τον... καλύτερο τρόπο.
Το τραγούδι είναι παράφραση του ρωσικού τραγουδιού (Κατιούσα) που ήταν και ο αντάρτικος ύμνος του ΕΑΜ και οι στίχοι δεν είναι καθόλου κολακευτικοί για το ΚΚΕ.
Στην «Κατιούσα του ΚΚΕ», λοιπόν, τα στελέχη του ΚΚΕ αποκαλούνται «εργατοπατέρες του λαού», «αριστεριτζήδες πυροσβέστες», «λοβοτομημένες μαριονέτες», «χιλιαστές του Περισσού»,«του Κοινοβουλίου η μαϊμού», «ορντινάντσα των καπιταλιστών» και «σφραγιδοκράτες νταβατζήδες», ενώ σαν να μην έφταναν αυτά, οι εν λόγω τραγουδιστές ταυτίζουν το ΚΚΕ με την Χρυσή Αυγή, κάτι που δεν άρεσε καθόλου ούτε σε αριστερούς εκτός Περισσού...
 Και καλά ο Πανούσης, είναι γνωστός για τις εμμονές του. Ο Αγγελάκας, όμως;
 Διαβάστε τους στίχους του «Η Katyusha του ΚΚΕ»:

Καταγγέλλουν τον Γ. Καραμέρο για «εκβιασμό», 4 Δήμαρχοι!!!

Για «βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα, συμπεριφορές που αγγίζουν τα όρια της νομιμότητας, για παρεμβάσεις και εκ των άνω επιβολής ελέγχου», αναφορικά με την υλοποίηση και εκτέλεση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για απόρους» εγκάλεσαν τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, οι Δήμαρχοι Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, στη σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν στα γραφεία της ΚΕΔΕ.
Συγκεκριμένα, οι Δήμαρχοι κατήγγειλαν ότι, ο κ. Καμαμέρος, τους απείλησε, ότι σε περίπτωση που δεν ενταχθούν σε συμπράξεις με την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αττικής και προχωρήσουν σε δικές τους συμπράξεις για την υλοποίηση του εν λόγω Προγράμματος, τότε θα έχουν πρόβλημα μελλοντικά και με τις χρηματοδοτήσεις έργων των Δήμων τους από τα Περιφερειακά Προγράμματα!
 Ζήτησαν δε, την άμεση παρέμβαση για το θέμα, τόσο της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, όσο και της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν σχέση, «ούτε με την κα. Δούρου, ούτε με τη σημερινή Κυβέρνηση» όπως τονίστηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Οι καταγγελίες των Δημάρχων

Γ.Καραμέρος:«Το πάρτι στην Αυτοδιοίκηση τελείωσε»!

Η καταπολέμηση της φτώχειας πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής
Εδώ και ένα μήνα ο: 
α) Πρόεδρος της  ΚΕΔΕ, 
β) πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου, 
γ)  πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 
δ) πρόεδρος του εθνικού διαδημοτικού δικτύου υγιών πόλεων  πρόληψης υγείας, πρόεδρος ενδεχομένως και άλλων φορέων και  
ε) Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης επιδίδεται σε μία αγωνιώδη και θορυβώδη προσπάθεια.
Μέσω υβριστικών ανακοινώσεων που μόνο αγωνία και πανικό υποδηλώνουν,  προσπαθεί να κερδίσει λίγη δημοσιότητα και κυρίως να διεκδικήσει με τις παλιές γνωστές μεθόδους  τη συμμετοχή του στο  Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ένα πρόγραμμα ενάντια στη φτώχεια, ύψους 330 εκατομμυρίων ευρώ (το 44% των χρημάτων για την Αττική).
Μαζί του σύρει και ελάχιστους  συνοδοιπόρους που αντιμετωπίζουν την Αυτοδιοίκηση με κομματικά κριτήρια, των οποίων οι επιδιώξεις πόρρω απέχουν από την αντιμετώπιση της φτώχειας!

Για τις εκκαθαρίσεις των κοινωφελών επιχειρήσεων

Οι εισηγήσεις της διοίκησης Πατούλη για την ανάληψη των υποχρεώσεων των οφειλών των κοινωφελών επιχειρήσεων από το Δήμο Αμαρουσίου, ύψους περίπου 2,5 εκ. ευρώ, έχουν ένα μεγάλο έλλειμμα : Την ανάληψη ή απόδοση των πολιτικών ευθυνών.
Η σημερινή ψήφος δεν μπορεί να είναι παραταξιακή. Δεν μπορεί να υποταχθεί στη λεγόμενη «παραταξιακή πειθαρχία» ούτε να αναγορευτεί σε «ψήφο εμπιστοσύνης» στη διοίκηση του Δήμου.
Η σημερινή ψήφος, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αναφέρεται στην αποδοχή ή μη της αδιαφάνειας στη λειτουργία των δημοτικών επιχειρήσεων, παλαιότερα επί Τζανίκου, των κοινωφελών επιχειρήσεων μετέπειτα.
Όταν αποδεικνύεται, από τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις της Κατερίνας Ψάλτη και του Δημήτρη Κουτσουβέλη, εμπεριστατωμένα, με αποδείξεις, η πλήρης αδιαφάνεια, η πλήρως ελλειμματική παρουσίαση της εκκαθάρισης, η θετική ψήφος δεν υπηρετεί το πνεύμα που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, δεν υπηρετεί το πνεύμα που επιτάσσει η κρίσιμη οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας. Η θετική ψήφος δεν υπηρετεί το πνεύμα που ζητά η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας
Ποιος λειτουργούσε τις επιχειρήσεις από το 2011 έως τον Ιούλιο του 2013 ;
Πού είναι οι ισολογισμοί έναρξης και λήξης των εκάστοτε περιόδων ;
Πώς και με ποια κριτήρια πληρώθηκαν κάποιοι προμηθευτές και με ποια κριτήρια κάποιοι άλλοι δεν πληρώθηκαν και ας είχαν κάποιοι δικαστικές αποφάσεις με το μέρος τους ;
Πώς υπολογίζονται αυθαίρετα οι οφειλές της επιχείρησης προς Ι.Κ.Α. και Δ.Ο.Υ. στο 1 εκατομμύριο ευρώ και γιατί να μην είναι ας πούμε 9.000.000 ευρώ ;

Το σχέδιο Β της Ελλάδας: ένταξη στους BRICS

   Γιατί δεν κάνει πίσω η κυβέρνηση Τσίπρα; 
Επειδή γνωρίζει ότι υπάρχει μια εναλλακτική λύση στη λιτότητα και στη βασιλεία των τραπεζών!
Λίγοι άνθρωποι στη Γαλλία καταλαβαίνουν γιατί η δυναμική που ξεκίνησε από χώρες που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα από δω, χώρες που ήταν γνωστές για τη διαφθορά και κάποτε η ακόμα φτωχές, βρίσκονται στην έξοδο της κρίσης του πολιτισμού που ζούμε εδώ.
Η ελληνική κυβέρνηση ακύρωσε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, διατηρώντας παράλληλα τη συνεργασία της με την Κίνα για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.
Ωστόσο, ο Νίκος Χουντής, ο Έλληνας Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, το ανακοίνωσε ξεκάθαρα: αν η ΕΕ εξακολουθεί να κωφεύει για τις ανάγκες της χώρας του, θα στραφεί προς άλλους ορίζοντες, μεταξύ των άλλων προς τη Κίνα και τη Ρωσία, οι οποίες φέρονται να έκαναν προσφορές συνεργασίας και χρηματοδοτικής βοήθειας προς την Αθήνα.
Στις 11 Φεβρουαρίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε τη Ρωσία, ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, υπουργός της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, περιβάλλοντος και ενέργειας, κλήθηκε στην Κίνα από τον Πρωθυπουργό Li Keqiang.
Φυσικά, οι Γάλλοι εμπειρογνώμονες και δημοσιογράφοι μας, που περιορίζουν τον κόσμο σε μια ιστορία των σχέσεων εξουσίας, θα μας πουν ότι οι «αυτοκρατορίες» της Κίνας και της Ρωσίας επιδιώκουν στην πραγματικότητα να προωθήσουν τα πιόνια τους στην Ευρώπη ...

Εχουν δρομολογηθεί νέες γεωπολιτικές πραγματικότητες στην Ευρώπη

«Η σύγκλιση της Ελλάδος με την Ρωσία αμφισβήτησε για πρώτη φορά την μονομερή πολιτική της Ε.Ε. & συνεπάγεται μια γεωπολιτική κατάρρευση της Ε.Ε» 
«Με την άνοδο στην εξουσία στην Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα, η γεωπολιτική κατάσταση της Ευρώπης έχει αλλάξει δραματικά. Ειδικότερα, η σύγκλιση της Ελλάδος με την Ρωσική Ομοσπονδία, αμφισβήτησε για πρώτη φορά την μονομερή πολιτική της Ε.Ε., κάτι το οποίο συνεπάγεται μια γεωπολιτική κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», γράφει ο αναλυτής του αμερικανικού διμηνιαίου περιοδικού διεθνών πολιτικών θεμάτων «The National Interest» , και αναμεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «RIA Novosti».
«Σήμερα έχουν δρομολογηθεί νέες γεωπολιτικές πραγματικότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν, εκτός από τις σχέσεις στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις σχέσεις της Ευρώπης με την Ρωσία, και σε μικρότερο βαθμό, τις σχέσεις της Ε.Ε. με την Κίνα.
Για τις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή η νέα γεωπολιτική κατάσταση περιπλέκει ακόμη περισσότερο, την πολιτική τους στην ευρασιατική πολιτική αρένα,” επισημαίνει ο αρθρογράφος του αμερικανικού περιοδικού «The National Interest».
Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι “η νέα ελληνική κυβέρνηση, λόγω της επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης της χώρας, άρχισε να αναζητά ενεργούς υποστηρικτές, αρχικά μεταξύ των ευρωπαϊκών ηγετών, από το τέλος του Ιανουαρίου, όταν ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδα, Νίκος Κοτζιάς, έθεσε υπό αμφισβήτηση την περαιτέρω επέκταση των κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας.

Διαλέξατε μία τόσο κακή κυβέρνηση; Καλά να πάθετε!!!

Οι Βασιλικότεροι του Βασιλέως ...

Είναι λυπηρό να διαπιστώνει κανείς πως τόσο κάποια κόμματα, όσο και ορισμένα ΜΜΕ ή προβεβλημένοι Πολίτες, τοποθετούνται υπέρ των δανειστών - κατηγορώντας την κυβέρνηση και τρομοκρατώντας τους Έλληνες με την έξοδο από το ευρώ
Κατ’ αρχήν δεν ανήκω στους ψηφοφόρους της κυβέρνησης – όχι επειδή με ενοχλεί η αριστερή της ιδεολογία, η οποία έτσι και αλλιώς δεν είναι αμιγής (κεντρικά κατευθυνόμενη οικονομία, όλα τα μέσα παραγωγής στην ιδιοκτησία του λαού κλπ.), αλλά επειδή θεώρησα τις προεκλογικές της υποσχέσεις εξαιρετικά δημαγωγικές, οπότε σε μεγάλο βαθμό ανέφικτες.
Δεν πίστεψα επίσης πως θα επέμενε στη βασικότερη δέσμευση όλων, στη διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του δημοσίου χρέους (ανάλυση, Β.Β.), διαπιστώνοντας ότι δεν είχε συντάξει ένα εναλλακτικό σχέδιο – χωρίς το οποίο είναι φυσικά αδύνατη η αποτελεσματική διαπραγμάτευση, πόσο μάλλον η επίτευξη ενός τόσο δύσκολου στόχου, παρά τα μεγάλα πλεονεκτήματα της χώρας μας (άρθρο, Β.Β.).
Με δεδομένο τώρα το ότι, η σημερινή κυβέρνηση προκάλεσε πραξικοπηματικά τις πρόωρες εκλογές, αφαιρώντας από τη χώρα τη μοναδική δυνατότητα της να εξυπηρετεί το χρέος (τη δεύτερη επιμήκυνση δηλαδή του χρόνου αποπληρωμής με χαμηλότερα επιτόκια, παράλληλα με την προσφυγή στις αγορές), οι επιφυλάξεις μου ήταν ακόμη μεγαλύτερες – γνωρίζοντας πως καθιστούσε μονόδρομο τη διαγραφή, χωρίς την οποία το δημόσιο χρέος είναι πια απολύτως μη βιώσιμο.
Φυσικά ορισμένοι έχουν την άποψη ότι μπορεί να εξυπηρετηθεί το χρέος, επειδή οι τόκοι έχουν μειωθεί σημαντικά – στα 6 δις € περίπου, σε ετήσια βάση. Ξεχνούν όμως τα χρεολύσια, τις δόσεις δηλαδή, οι οποίες δεν μπορούν πια να ανακυκλώνονται, όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες χώρες του πλανήτη – λόγω του ότι η Ελλάδα έχει αποκοπεί εντελώς από τις αγορές, μεταξύ άλλων με ευθύνη της Ευρώπης, αφού δεν τήρησε την υπόσχεση της του 2012 (επιμήκυνση, όταν η χώρα θα παρουσίαζε πρωτογενές πλεόνασμα).

Αξιωματική Αντιπολίτευση:Το Γραφείο τύπου του Δήμου να λειτουργεί σαν δημοτική υπηρεσία

Ακόμα μία απόδειξη της μεροληπτικής λειτουργίας του Γραφείου Τύπου του Δήμου προς όφελος της παράταξης Πατούλη, σημειώθηκε με το δελτίο τύπου που αναφερόταν στην κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, όπου προκλητικά, ενώ αναφέρονται ονομαστικά οι παρευρεθέντες δημοτικοί σύμβουλοι, παραλείπεται το όνομα του παριστάμενου εκπροσώπου της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» κ. Δημήτρη Κουτσουβέλη.
Το Γραφείο Τύπου δεν αποτελεί ιδιοκτησία καμίας παράταξης και η Διοίκηση του Δήμου οφείλει να το χρησιμοποιεί για την αντικειμενική ενημέρωση των δημοτών για τη δράση του συνόλου των δημοτικών παρατάξεων και όχι ως όργανο προβολής της.

Ταμείο Αλληλοβοήθειας: Ενίσχυση άλλων 25 οικογενειών!

Οικονομική ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε ακόμη 25 οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Οι δικαιούχοι ήταν στη συντριπτική τους πλειονότητα άνεργοι, οικογένειες με παιδιά, πολύτεκνες αλλά και μονογονεϊκές, άτομα με αναπηρία, που όλοι διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. 
Κατά την παραλαβή των χρηματικών ποσών εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Δήμαρχο αλλά και τις ευχαριστίες τους για την υποστήριξη που λαμβάνουν από τον Δήμο.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, κατά την παράδοση των χρηματικών ποσών ανέφερε: 
«Πρόσφατα ενισχύσαμε οικονομικά από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου μας 50 νοικοκυριά που έχουν ανάγκη από την ουσιαστική μας υποστήριξη.

Στις 12:30 μμ. η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο Τσίπρας & η «κάλτσα» Παυλόπουλος

                           Οι μάσκες  έπεσαν;
Τώρα και 15 μέρες, παρακολουθούμε προς ηρωοποίηση του Τσίπρα, ένα πατριωτικό θεατρικό έργο παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού  , σκηνοθετημένο από τον ίδιο  κύκλο, γνωστό ως Διαπλοκή  , ο οποίος προσχεδίασε και την οικονομική κρίση με σκοπό να λεηλατήσει 
τον Λαό και να τον ρίξει στην φτώχεια
Ο πατριωτισμός και  η αξιοπρέπεια  κατακτιέται καθημερινά με πράξεις και λέγοντας την αλήθεια στον Λαό και όχι με  παραπλανητικό δημοσιογραφικό μάρκετινγκ , και η επιλογή από τον νεοφώτιστο  Τσίπρα  του  Παυλόπουλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  γνωστού  σε όλους  Νομικού Σύμβουλου  μεγαλοεργολάβων  που μετέτρεπε  αντισυνταγματικά  τις πλατειές και τους δρόμους για τα συμφέροντα Βωβού σε οικόπεδα δεν μπορεί να ήταν τυχαία .
Ο Παυλόπουλος  χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο , και όχι άδικα ως η κατάλληλη «κάλτσα»  για όλες τις δουλείες και  όπως το αναλύει ο δημοσιογράφος του Βήματος «κάλτσα»  λέγεται ο άνθρωπος που  φοριέται όταν η εξουσία  επιθυμεί να καταπατήσει τα όρια της νομιμότητας .
Ατέλειωτα τα ανάλογα   κατορθώματα  του ανθρώπου του Τσίπρα Παυλόπουλου  που γεμίζουν βιβλία  .
Όταν  από το 2003 μέχρι το 2005 κανείς  υπουργός δεν δεχόταν να μεταβιβάσει  στον Λάτση     την ιδιοκτησία  του Οργανισμού  εργατικής Κατοικίας  , στο 7 %  της άξιας  του,( συμφώνα με τον 6ο Τακτικό Ανακριτή  και στο 2%  συμφώνα με  τιμές αγοράς )  για να κατασκευαστεί το παράνομο ΜΩΛΛ, δηλαδή εις βάρος των πιο   φτωχών  άστεγων   Ελλήνων,  τότε ανέλαβε  η «κάλτσα»  Παυλόπουλος και τον Ιούνιο  του 2005 το πέρασε  τροπολογία  σε  ...Ολυμπιακό νόμο  
Μια  απάτη εκατοντάδων  εκατομμυρίων  ευρώ που χρεοκόπησε οριστικά   τον δημόσιο αυτό κοινωνικό οργανισμό  ΟΕΚ  και  έκτος όλων των άλλων , υπολογίζεται ότι έστειλε  στην ενεργεία   200.000 Εργαζόμενους.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Υπέροχη η Αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων


Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου και μέλη του συλλόγου.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αποκριάτικη εκδήλωση, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο έργο του συλλόγου, στη σταθερή υποστήριξη από μέρους του Δήμου των προσπαθειών του ΔΣ αλλά και στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει για την περαιτέρω προώθηση του έργου του.
Με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τη βούλησή του να συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του συλλόγου.

Το ανθρωπιστικό έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής

Για το έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αλλά και για την υλοποίηση προγραμμάτων  ενίσχυσης των κοινωνικών δομών Δήμων και Εκκλησίας μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ενημέρωσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια επίσκεψής του στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.
Στη συνάντηση που διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα, ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την επιτυχημένη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που συνεισφέρει αποτελεσματικά στη φαρμακευτική θεραπεία χιλιάδων ανασφάλιστων ασθενών, χάρη στη συστηματική πρακτική συλλογής φαρμάκων με τη συγκινητική υποστήριξη και ανταπόκριση των συνανθρώπων μας.

Η χοροεσπερίδα της Ένωσης Δημάρχων Αττικής

Στην ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της πίτας της Ένωσης Δημάρχων Αττικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή θητεία στους παριστάμενους δημάρχους της Αττικής και ζήτησε τη συνεργασία τους για την καλύτερη διαχείριση των θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Έμφαση έδωσε ο κ. Πατούλης, στις διαδικασίες διαλόγου για καλύτερη αποτελεσματικότητα των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για περαιτέρω ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου των δήμων ως φορείς διατήρησης της κοινωνικής συνοχής.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η Βασιλόπιττα της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αττικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης
Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η Μεσσηνιακή Ένωση Βορείων Προαστίων Αττικής, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε άλλους αιρετούς, μέλη και φίλους της Ένωσης.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μετέφερε τις ευχές του στους παριστάμενους για το νέο έτος και χαιρέτισε τις πρωτοβουλίες της Ένωσης και του προέδρου της Νικόλαου Κουτρουπμπή.

Στις 7:00 μ.μ. η συνεδρίαση του «Δημοτικού Συμβουλίου»

ΕIΚOΣΙ ΠΕΝΤΕ (25) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης του «Δημοτικού Συμβουλίου» Αμαρουσίου, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 17 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010. 
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
Επικύρωση πρακτικών 19ης και 20ης συνεδρίασης έτους 2014
1. Α΄ Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015
2. 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2015
3. Διαγραφή και επαναβεβαίωση ορθού ποσού οφειλής ύδρευσης ΥΠΟΘΕΣΗ : Ντέμος Σεραφείμ
4. Διαγραφή και επαναβεβαίωση ορθού ποσού οφειλής ύδρευσης ΥΠΟΘΕΣΗ : Βαλιούλης Κωνσταντίνος
5. Διαγραφή και επαναβεβαίωση ορθού ποσού οφειλής ύδρευσης ΥΠΟΘΕΣΗ : Η με αρ.πρωτ.077143/19-12-2014 αίτηση του Κου Ρούσσου Ιωάννη
6. Διαγραφή και επαναβεβαίωση οφειλής από ειδικό φόρο 2% Υπόθεση: Επιχείρηση DIGITAL PASSION ΕΠΕ, Golden Hall

Σήμερα & αύριο η 18η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αμαρουσίου

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Προγράμματα Αγωγής Υγείας για το Ασφαλές Διαδίκτυο στα ΚΕΠ Υγείας

Στα πλαίσια της συνεργασίας των Κέντρων Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας και της Γραμμής Βοήθειας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου έγινε εκπαίδευση μαθητών Λυκείου στα γραφεία των ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αμαρουσίου.
Μαθητές του 4ου και  5ου  Λυκείου Λάρισας συνοδευόμενοι από του καθηγητές κυρία Γιαννακάκη Αρχοντία και Παπαδημητρίου Αναστασία,  επισκέφτηκαν τα ΚΕΠ Υγείας Αμαρουσίου και αφού ενημερώθηκαν αρχικά για τις δράσεις των ΚΕΠ Υγείας  παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε θέματα ασφαλούς διαδικτύου και σχολικού εκφοβισμού από τον επιστημονικό Υπεύθυνο τον ΚΕΠ Υγείας Γιώργο Κορμά.
Η εκπαίδευση διήρκησε 3 ώρες. 
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα συμπεριφορών εξάρτησης από το διαδίκτυο, για τις επιδράσεις των κοινωνικών δικτύων στην ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών, το σχολικό εκφοβισμό, τον έλεγχο των διαδικτυακών πληροφοριών, αλλά και για θέματα δημιουργικού και ωφέλιμου διαδικτύου.

Στις 6:30 μ.μ. το Εργαστήριο «Μυστικής Οδύσσειας» στην «Ηλιόσφαιρα»

Το σημείο στήριξης της ζωής μας
Τι μπορεί να μας στηρίξει στους ξαφνικούς κλυδωνισμούς της ζωής;
Πώς μπορούμε να σταθούμε όρθιοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι 
με τις προκλήσεις και τις ανατροπές;
Η απάντηση υψώνεται στο Κατάρτι του Οδυσσέα.
Με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας του βιβλίου της «Μυστική Οδύσσεια», η συγγραφέας Ιουλία Πιτσούλη παρουσιάζει σε ένα μικρό βιωματικό εργαστήριο ένα από τα βασικά σύμβολα

Οι προτεραιότητες της Τ.Α στον τομέα της Παιδείας

1η συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων & Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.
Η συνέχιση του Προγράμματος «Δία Βίου Μάθηση» και οι τρόποι χρηματοδότησής του, η επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων και η ομαλή χρηματοδότηση δαπανών για τις σχολικές καθαρίστριες, η λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών, οι κτιριακές ανάγκες και το κόστος λειτουργίας των σχολικών εγκαταστάσεων, η λειτουργία των Κοινωνικών Φροντιστηρίων στους δήμους, αλλά και τα Συμβούλια Νέων και η γενικότερη εμπλοκή των νέων στα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, είναι τα θέματα που απασχόλησαν την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας, η οποία συνήλθε μετά από απόφαση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε., Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ενόψει της διεξαγωγής του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε, υπό τον Γ. Ιωακειμίδη, Δήμαρχο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και τον Θ. Παπαθανάση, πρώην δήμαρχο Ναυπάκτου και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.

Στις 9:30 π.μ, η συνεδρίαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»

ΟΚΤΩ(8) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής» Αμαρουσίου, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, στις 9:30 π.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010.
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
*Επικύρωση Πρακτικού
1. Έγκριση ή μη χωροθέτησης περιπτέρου (υπόθεση Σκολαρίκη, επί της οδού Καποδιστρίου, στο Μαρούσι).
2. Έγκριση ή μη ειδικής θέσης στάθμευσης στην οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου (έναντι Ιεράς Μητρόπολής Αμαρουσίου)
3. Έγκριση ή μη θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ (υπόθεση Μεσσήνη Χαράλαμπου, Πλωμαρίου αρ. 1, Μαρούσι)
4. Έγκριση ή μη θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ (υπόθεση Κοxλιου Παναγιώτη, Ιερέως Δούση αρ. 20-22, Μαρούσι)

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Διαδικτυακό Σύστημα Συγκριτικής Ανάλυσης, Σχεδιασμού, Παρακολούθησης & Αξιολόγησης Δημόσιων Υπηρεσιών & ΟΤΑ


Παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου το Διαδικτυακό Σύστημα Συγκριτικής Ανάλυσης, Σχεδιασμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης Δημόσιων Υπηρεσιών και ΟΤΑ (PSB-DMEP), το οποίο υλοποιήθηκε με τη σύμπραξη του Δήμου Αμαρουσίου, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, των Ψηφιακών Πόλεων Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε., της ADVANCED SERVICES GROUP l.T.D και της BEE GROUP A.E.
Η ολοκληρωμένη πληροφοριακή πλατφόρμα του  PSB-DMEP  δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), συμβάλλοντας  στη διασφάλιση ποιοτικών και αποτελεσματικών Δημόσιων Υπηρεσιών στους πολίτες και παρέχοντας:
τη συγκριτική ανάλυση ομοειδών υπηρεσιών των Δήμων με τη βοήθεια ποσοτικών και ποιοτικών δεικτών,
την εφαρμογή του Συστήματος Διοίκησης μέσω Στόχων και του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης για την αντιμετώπιση των αναγκών στοχοθεσίας, παρακολούθησης και αξιολόγησης των υπηρεσιών,
τον αρχικό σχεδιασμό ή ανασχεδιασμό των διαδικασιών που σχετίζονται με την παροχή κάποιας υπηρεσίας,
την ενεργό συμμετοχή των τελικών αποδεκτών των υπηρεσιών αυτών (πολίτες, επιχειρήσεις, κ.α.) τόσο κατά τον αρχικό σχεδιασμό, όσο και για τη διαχρονική βελτίωση τους, με βάση τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της παρουσίασης του Διαδικτυακού Πληροφοριακού Συστήματος,  στο μήνυμά του για τη σημασία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της αξιολόγησης των Υπηρεσιών που προσφέρουν οι ΟΤΑ και οι Δημόσιες Υπηρεσίες σημειώνει:

Η Πρωτοχρονιάτικη πίττα & η Γ. Σ. του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού»

Την γενική τους συνέλευση πραγματοποίησαν την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, τα μέλη του
συλλόγου «Φίλοι του Δάσους Συγγρού», η οποία πέραν του απολογισμού δράσεων και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, περιελάμβανε και ξενάγηση στον Πύργο Συγγρού, στο μοναδικό, εν Ελλάδι, Μουσείο Μελισσοκομίας, στην Γεωργική Βιβλιοθήκη, καθώς και στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα το δάσος Συγγρού του καλλιτέχνη και φίλου του συλλόγου Ανδρέα Θεολογίτη.
Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης εξελέγη η κ. Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου  η οποία στη σύντομη ομιλία της εξήρε το 12ετές έργο του συλλόγου το οποίο τον κατατάσσει μέσα στους πιο δραστήριους και σοβαρούς περιβαλλοντικούς συλλόγους των Βορείων προαστίων. 
Αμέσως μετά τον λόγο ελαβε η πρόεδρος των Φίλων του Δάσους Συγγρού κ. Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, η οποία αφού αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του 2014, ανέλυσε τις ενότητες μέσω των οποίων ο σύλλογος εκπληρώνει τους περιβαλλοντικούς του στόχους
Πρώτο & κύριο ζήτημα είπε είναι η πυρασφάλεια ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την συμμετοχή των Φίλων του Δάσους Συγγρού στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ι.Γ.Ε, καθώς επίσης & στην διαμόρφωση και φροντίδα του Βοτανικού κήπου στον Πύργο του Κληροδοτήματος, ο οποίος περιλαμβάνει πάνω από 20 διαφορετικά ελληνικά αρωματικά φυτά 
Χαρακτήρισε σημαντικές και εφέτος τις  συναντήσεις με πρόσωπα δημοσίου φορέα που στόχο είχαν την επίλυση θεμάτων που αφορούν στο κληροδότημα αλλά και στην προστασία και την ανάδειξή του.
Επισήμανε τη σημαντική αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας των Φίλων του Δάσους Συγγρού τονίζοντας ότι είναι το Νο 1  σε προτίμηση site για το Δάσος Συγγρού.

Ποδηλατάδα στο Δάσος Συγγρού

Βόλτα με ποδήλατα για μικρούς και μεγάλους στο Δάσος Συγγρού, διοργάνωσε το μεσημέρι της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Γονέων 10ου Δημοτικού Αμαρουσίου
Οι φίλοι του ποδηλάτου συγκεντρώθηκαν στο σχολείο στις 3:00 μ.μ,  από το οποίο - αφού προηγουμένως τακτοποίησαν κάποιες «εκκρεμότητες» κυρίως με τα λάστιχα - αναχώρησαν κατά τις 3:15 μ.μ. για το Δάσος Συγγρού 
Η ωραία μεγάλη παρέα που δημιουργήθηκε ξεκίνησε τη βόλτα της & έφθασε στο Δάσος, στο οποίο μπήκε από την είσοδο της οδού Ευκαλύπτων, απέναντι από το κτήμα Καρέλα, λαμβάνονοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγήν κινδύνων(κλείσαμο δρόμου κλπ).

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Σωρού

 Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Φεβρουαρίου, η δημοτική σύμβουλος της Παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» κ. Μαίρη Διακολιού, έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Σωρού:
«Στα πλαίσια της αρχής μου για εφαρμογή του συμμετοχικού συστήματος στη λήψη αποφάσεων, υπό την έννοια ότι οι πολίτες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν την άποψή τους για αποφάσεις που τους επηρεάζουν, ψήφισα “παρών” στη συζήτηση του θέματος αυτού στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, επειδή οι κάτοικοι δεν ενημερώθηκαν. 
Επιφυλάχθηκα βέβαια, να μεταβάλω την ψήφο μου στο ΔΣ εφόσον οι κάτοικοι συμφωνήσουν με τις ρυθμίσεις αυτές.

Από τις 12 το μεσημέρι, το Αποκριάτικο Πάρτι Μασκέ για μικρά… & μεγάλα παιδιά!

Στη 1:00 το μεσημέρι, η Αποκριάτικη συνεστίαση Συλλόγου ΑΘΜΟΝΕΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των ΑΘΜΟΝΕΩΝ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη ετήσια αποκριάτικη συνεστίασή του που θα γίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στο ρεστοράν ¨Ο κήπος της Εδέμ¨ (Περικλέους 24, Μαρούσι).
Πλούσιο μενού με ποτό, γλυκό και μουσική.
Ώρα προσέλευσης :13.00 μ.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής (έως και Τετάρτη 11/2/2015) στα τηλέφωνα :
1.κ. Ρούλα Μπογδάνου : 6972702022,
2.κ. Σπύρο Κουτσούκο : 6981059970,
3.κ. Μαριάννα Μήλα    : 6932718411 και
4.κ. Έφη Μανιάτη         : 2108066029.

Στις 11:00 π.μ. η Γ.Σ. της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ» προσκαλεί τα μέλη της Ένωσης στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης (Σπύρου Λούη 17, Μαρούσι) την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 11 πμ.

Aπό τις 8:00 π.μ. η 13η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Τσικνοπέμπτη στο Ψαλίδι

Στο αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» με την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, γιορτάζοντας μαζί με δημοτικούς συμβούλους, μέλη και φίλους του Συλλόγου.
Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ του Συλλόγου Δημήτρη Θεοχάρη, συμμετείχε στην εκδήλωση, ανταλλάσοντας ευχές με τους κατοίκους της γειτονιάς του Ψαλιδίου.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με πολύ κέφι, χορό, εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί.

Παρέμβαση Μαίρης Διακολιού για οδό Φαιάκων

Στο δημοτικό συμβούλιο της 10ης Φεβρουαρίου, η δημοτική  σύμβουλος της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ» Μαίρη Διακολιού παρενέβη για το θέμα της οδού Φαιάκων στον Άγιο Θωμά, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
Στην οδό Φαιάκων, στην περιοχή του Αγ. Θωμά, οι κάτοικοι υποφέρουν από σαφή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, καθώς ενώ πίστευαν ότι τα σπίτια τους θα είχαν πρόσωπο σε πεζόδρομο, σήμερα ο δρόμος τους είναι διπλής κατεύθυνσης, χωρίς καμία προδιαγραφή ασφαλείας:
Η οδός Φαιάκων έχει σχήμα αγγλικού «S» και η ορατότητα των οδηγών που κινούνται εποχούμενοι σε αυτήν είναι μηδαμινή με αποτέλεσμα την πρόκληση ατυχημάτων (σε ένα από τα ατυχήματα αυτά εμπλέκεται και λεωφορείο του Δήμου). 
Παράλληλα, ακριβώς λόγω της ταχύτητας με την οποία διέρχονται τα αυτοκίνητα από τον δρόμο αυτό απειλείται και η ασφάλεια των κατοίκων. 
Παρά την διαβεβαίωση της Διοίκησης ότι η οδός Φαιάκων θα μονοδρομείτο, όπως δηλαδή προβλεπόταν στη σχετική κυκλοφοριακή μελέτη του καθηγητή κ. Ματσούκη που εγκρίθηκε το 2012 από το Δημοτικό Συμβούλιο, η δέσμευση αυτή ουδέποτε υλοποιήθηκε με αποτέλεσμα η κατάσταση να διαιωνίζεται εδώ και χρόνια εις βάρος των κατοίκων.

Πρόσκληση προς επαγγελματίες Κεραμιστές & Αγγειοπλάστες από την ΠΕΚΑ

Ο Συνεταιρισμός Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών στο Μαρούσι, ο οποίος εδρεύει στην Λ. Κηφισίας 207 επί 45 χρόνια σε ένα κτήριο πλέον των 2.500 τ.μ. και 3,5 στρεμμάτων οικοπέδου, διαβλέποντας μια παρατεταμένη κρίση στον κλάδο μας, λόγω της συνεχιζόμενης  οικονομικής  κρίσης της χώρας, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί & να προτείνει λύσεις με εξωστρέφεια  και διαφάνεια  προς τους επαγγελματίες του κλάδου, με στόχο να καταστήσει το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής ένα σημείο αναφοράς της κεραμικής στην λιανική και στην χονδρική, ένα κέντρο διαφήμισης της κεραμικής, τόσο στην χώρα μας όσο και στους ξένους επισκέπτες μας.
Ο τρόπος λειτουργίας του κέντρου  θα δίνει το δικαίωμα σε κάθε εκθέτη να προβάλλει το εμπόρευμά του και να διαμορφώνει ο ίδιος τις τιμές της λιανικής καθιστώντας το κέντρο ανταγωνιστικό, αποτρέποντας βέβαια τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ μας. 
Το κέντρο θα λειτουργεί επίσης και ως ένας χώρος έκθεσης χονδρικής 360 ημέρες το χρόνο. Στην χονδρική  το κέντρο θα παρέχει υλικό διαφημιστικό του κάθε εκθέτη  στον  πελάτη χονδρικής και τηλέφωνα επικοινωνίας με τα εργαστήρια που τον ενδιαφέρουν.
Ο τρόπος συνεργασίας του κέντρου με τους ενδιαφερόμενους κεραμίστες θα στηρίζεται στην αρχή της βιωσιμότητας. 
Το κέντρο θα προσφέρει το χώρο της έκθεσης με όλα τα έξοδα λειτουργίας καλυμμένα, ρεύμα, καθαριότητα του χώρου, προσωπικό, παραλαβή, πώληση εμπορευμάτων και την επί 45 χρόνια παρουσία στον χώρο, πελάτες κτλ .

Στις 10:00 μ.μ, το Αποκριάτικο «Latin Party»

Στις 11:00 π.μ. το Αποκριάτικο Πάρτυ για τα παιδιά του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ