Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Οι Μ. Μαραγκάκης & Γ. Παπαχρυσάνθου, υποψήφιοι στις «180 μοίρες» του Γ. Κουμουτσάκου

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «180 μοίρες, η Αττική αλλάζει πρόσωπο» ανακοίνωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος μετά την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Αττικής.
Για το συντονισμό της δράσης υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών - περιφερειακών συμβούλων, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη οργανωτική συνάντηση του συνόλου του συνδυασμού.
«Με αρωγό την αυτοδιοικητική τεχνογνωσία που φέρνουν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και όλοι εσείς, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, και με σημαντικό εφόδιο τη βαθιά ευρωπαϊκή γνώση, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα.
Το νέο και άφθαρτο μπορεί να επικρατήσει, και θα επικρατήσει», είπε ο κ. Κουμουτσάκος στα στελέχη του συνδυασμού του, τους οποίους χαρακτήρισε «μια δυναμική ομάδα ανανέωσης, γνώσης, θέλησης και ειλικρίνειας που μπορεί να αλλάξει το πρόσωπο της Αττικής».

Ολοκληρώθηκαν οι υποψηφιότητες στο συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Με εννέα καινούργια πρόσωπα, ολοκληρώθηκαν οι υποψηφιότητες στο συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Βλάχο.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη στελέχωση του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Βλάχος, δήλωσε:
«Ο συνδυασμός ενισχύθηκε με εννέα ακόμα ενεργούς συμπολίτες μας, οι οποίοι με την όρεξη για δουλειά που τους διακρίνει, είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν προς το καλύτερο την πορεία αυτής της πόλης.
Το ενδιαφέρον τους για τα κοινά, σε συνδυασμό με την αγάπη τους για την πόλη, αποτελούν εγγύηση μιας επιτυχούς πορείας  και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που πλαισίωσαν τις τάξεις του συνδυασμού μας.
Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, θα αλλάξουμε τον τρόπο διοίκησης αυτής της πόλης προς όφελος των συμπολιτών μας».
Με τη σειρά τους, οι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «ΕΚΤΟΣ των ΤΕΙΧΩΝ»

Tα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού, που κατεβαίνει για 3η συνεχή φορά (2006 – 2010), στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 για το Δήμο Αμαρουσίου, ανακοίνωσε την Κυριακή παρουσία μελών και φίλων της κίνησης, η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ»
Το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ» αποτελείται από εργαζόμενους & άνεργους που δραστηριοποιούνται στο εργατικό – λαϊκό και φοιτητικό κίνημα, καθώς και στα κοινωνικά κινήματα. 
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου, που έγινε από τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης (υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου) Δημήτρη Πολυχρονιάδη, έγιναν τοποθετήσεις από τα μέλη του συνδυασμού (υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους) παρουσιάζοντας το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις της Δημοτικής Κίνησης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε – τοποθετήθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής (με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ) Δέσποινα Κουτσούμπα...
Στη συνέχεια ακολούθησαν τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής Κίνησης (Ν. Πλαστήρα 12 & Ερμού  - 2ος όροφος) και γλέντι οικονομικής ενίσχυσης της κίνησης που κράτησε μέχρι το πρωί.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Εργαζόμενοι στο Δήμο, Γονείς, Δημότες, Άνθρωποι ή ροδέλες μιας μηχανής παραποίησης εκλογικών αποτελεσμάτων;

Εκτός από τον Πατούλη,{ο οποίος, κανείς δεν πιστεύει ότι θέλει να παραμείνει «Δήμαρχος», γιατί του «αρέσει» να βλέπει να μεταφέρονται τα σκουπίδια,  για  να σώσει τους σκουπιδιάρηδες,  ή για να τον κυνηγάνε  για τον γεμάτο χρέη  Δήμο.
Ούτε θέλει να κερδίσει τις εκλογές γιατί την «Βρίσκει» να τον πιέζουν συνεχώς οι δικοί του να  παραβιάζει το Σύνταγμα, να κάνει πελατειακές εξυπηρετήσεις και κυνηγημένος από  Εισαγγελείς να κάθεται στο σκαμνί.
Αλλά στην πραγματικότητα, πάνω στη νίκη του Πατούλη «παίζουν τα ρέστα τους» μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και μεγαλοεργολάβοι, που καταστρέφοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών και την Εθνική Οικονομία, μαζί με τον Πατούλη καθημερινά στέκονται  απέναντί μας στα Δικαστήρια,  με μοναδικό σκοπό   να πολλαπλασιάσουν τα παράνομα κέρδη τους}.  
Στις σαφείς τοποθετήσεις του Προέδρου του Σωματείου , για διαφθορά, κακοδιαχείριση και υπερτιμολογήσεις, (όπου μέσω αυτών ως έχει γίνει γνωστό μέσα στην αίθουσα Δικαστηρίου,  με υπογραφές Δημοτικών Συμβούλων τα χρήματα του Δήμου - δηλαδή των Δημοτών), έφευγαν με
«βαλίτσες» ως μαύρο χρήμα κατ΄ ευθείας στο λογαριασμό π. Δημάρχου σε Τράπεζες στο  Εξωτερικό. Οι  (πέρα βρέχει) κομματικοί  Υποψήφιοι, πάνω σε αυτά τα σοβαρά θέματα, έδειξαν την πλήρη ανυπαρξία και αδιαφορία τους. 

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ρένα Δούρου: «Εμείς με αλληλεγγύη, αυτοί με τα συμφέροντα»

Περιοδεία στον δήμο Αμαρουσίου έκανε σήμερα η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου. Η Ρ. Δούρου περπάτησε στο εμπορικό κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με μαζικούς φορείς του Αμαρουσίου.
Συγκεκριμένα συναντήθηκε με την πρόεδρο του Συλλόγου Εργατικών Πολυκατοικιών Αμαρουσίου, Σμαρώ Κιούση, με μέλη του συλλόγου Ψαλιδίου, με την πρόεδρο του συλλόγου «Κασταλία», Δήμητρα Κρεκούκια, με τον πρόεδρο του σωματείου Εργαζομένων του δήμου, Νίκο Καλλιμάνη, με την  πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων, Άγιος Δημήτριος, Βασιλεία Σκότη, με τον πρόεδρο της Ένωσης  Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών, Νίκο Βαλάτο, με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Αμαρουσίου, Βασίλη Μπούρα, με τον γραμματέα του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου, Γιώργο Κοκκινομηλιώτη, με τον ταμία του ΔΣ του εξωραϊστικού και εκπολιτιστικού συλλόγου Στούντιο Α’, Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο, και με τον Ευάγγελο Αρώνη από την Β’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.
Η Ρένα Δούρου, αφού τόνισε ότι «ο δικός μας αγώνας ξεκινά στις 26 Μάη», τόνισε:

Επιπλέον «όπλο» του Πατούλη ... η «τσαρίνα» του Αμαρουσίου!!!


Ποιο είναι το επιπλέον όπλο που διαθέτει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην διεκδίκηση μίας ακόμη τετραετίας & 3ης συνολικά;

Κατά το ιστολόγιο www.zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, είναι η σύζυγός του Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως «τσαρίνα» του Αμαρουσίου!!!
«Οι φωτογραφίες, τονίζει το ιστολόγιο, αναδεικνύουν την ομορφιά της γοητευτικής συζύγου του Δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνας Πατούλη αλλά και τη χλιδάτη ζωή που κάνει το ζεύγος στα Βόρεια Προάστια».
Προσθέτει δε με νόημα:

ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Στην νέα εποχή με στόχο μια ξεχωριστή πόλη
Του Κώστα  Ρώτα
Αρχιτέκτονα μηχανικού, Υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Αμαρουσίου.
Η καταστροφική πολύπλευρη κρίση των τελευταίων χρόνων επηρέασε καθοριστικά την πορεία
της χώρας μας, των πόλεων της και των πολιτών της. Επηρέασε ως εκ τούτου τις απόψεις όλων μας για το μέλλον και ιδιαίτερα για τον ρόλο των αλλαγών που απαιτούνται στην καθημερινή ζωή μας, την εργασία μας και την κοινωνική μας δράση.
Είναι γενικά παραδεκτό ότι απαιτείται  πλέον μια άλλη πορεία από όλους μας και σε όλα τα επίπεδα.
Το μέλλον θα είναι καλύτερο αν το προετοιμάσουμε κατάλληλα. Σ’ αυτό το μέλλον καθοριστικό ρόλο θα έχει ο χώρος που ζούμε και δημιουργούμε.
Η πόλη μας. Το Μαρούσι. Ο Δήμος Αμαρουσίου.
Στο Μαρούσι πέρα από τις μέχρι σήμερα σημαντικές παρεμβάσεις της δημοτικής  αρχής, ( που βοήθησαν τα χρόνια της κρίσης να κρατηθεί όρθια η κοινωνία μας ), χρειάζεται να αποκτήσει επιπλέον νέα χαρακτηριστικά η πόλη, νέες δυνατότητες, νέες δραστηριότητες. Να μπει σε μια νέα εποχή δημιουργίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι και πρέπει να είναι ο καταλύτης των αλλαγών.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Εως το Σεπτέμβριο είναι ασφαλισμένα τα οχήματα της Καθαριότητας

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλλει την ανεύθυνη και κομματικά υποκινούμενη τακτική μιας μικρής συνδικαλιστικής μειοψηφίας, η οποία σήμερα δημιούργησε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και στην αποκομιδή των απορριμμάτων.
Η συνδικαλιστική αυτή μειοψηφία επιχείρησε να δημιουργήσει σύγχυση στο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας, καλώντας τους να απέχουν από τις εργασίες τους, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι δεν διαθέτουν ασφάλιση τα οχήματα της υπηρεσίας.
Εντελώς «συμπτωματικά» την ίδια ώρα που εξελισσόταν αυτή η επιχείρηση παραπληροφόρησης των εργαζομένων από τους κομματικά καθοδηγούμενους συνδικαλιστές «εμφανίστηκαν» στο αμαξοστάσιο κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δημοτικών παρατάξεων που ανήκουν στο χώρο της αντιπολίτευσης.
Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι ήταν καθοδηγούμενη η συγκεκριμένη ενέργεια, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.
Σε κάθε περίπτωση, η συνδικαλιστική αυτή μειοψηφία σκόπιμα παραπληροφόρησε τους εργαζόμενους της υπηρεσίας, αφού η αλήθεια είναι πως τα οχήματα της Καθαριότητας είναι ασφαλισμένα στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική ως το Σεπτέμβριο του 2014, όπως αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση της εταιρείας που επισυνάπτεται.

Σε «ανασφάλιστα οχήματα» εργάζονται οι υπάλληλοι του Δήμου Αμαρουσίου!!!

Το Σεπτέμβρη του 2013 το Σωματείο μας είχε κάνει παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας μόλις διαπίστωσε ότι υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα και οχήματα που έφεραν ασφαλιστήριο συμβόλαιο από εταιρία που είχε κλείσει ...
Σήμερα ερχόμαστε πάλι να διαπιστώσουμε ότι κάποιοι δεν φρόντισαν να έχουν τα οχήματα του Δήμου μας τα Ασφαλιστήρια συμβόλαια που προβλέπετε από τον Κ.Ο.Κ.
Για ακόμη μία φορά διαπιστώνουμε την ανικανότητά τους να κάνουν τα αυτονόητα. Από τον Μάρτιο του 2014 που έληξαν όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των οχημάτων δόθηκαν αντίγραφα μιας βεβαιώσεις με αριθμό Πρωτόκολλου ... από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ότι το σύνολο των οχημάτων του Δήμου μας είναι Ασφαλισμένα «με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να πληρωθούν τα Ασφάλιστρα».
Μέχρι και σήμερα σε κανένα όχημα δεν υπάρχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που προβλέπετε με αποτέλεσμα η τροχαία να κόβει κλήση στους Οδηγούς.