Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Δράσεις της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς για τον ΕΝΦΙΑ


Η «Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς», τις επόμενες ημέρες, θα οργανώσει εξόρμηση ενημέρωσης για τον ΕΝΦΙΑ και τις δυνατότητες αντίστασης, με προκήρυξη που θα μοιραστεί σε κεντρικά σημεία της πόλης μας.
Την Κυριακή 28/9 στις 7:30 το απόγευμα, θα οργανώσουμε μαζί με όσους συμπολίτες μας έχουν πραγματική αδυναμία πληρωμής του ΕΝΦΙΑ (και μπορούν να αποδείξουν ότι διαφορετικά διακινδυνεύουν βασικά αγαθά για την επιβίωση της οικογένειάς τους), την υποβολή  ενδικοφανούς προσφυγής κατά της πληρωμής του φόρου, σύμφωνα με τις οδηγίες του δικηγορικού συλλόγου. Όσοι εμπίπτουν σ’ αυτή την κατηγορία, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την πρώτα με την Επιτροπή Αγώνα στο 6974 105775 ή με Mail στο epitropikifisias@gmail.com, για να έχουν μαζί τους όλα τα δικαιολογητικά για την προσφυγή.
Μέλη της Επιτροπής θα τους βοηθήσουν στη συμπλήρωση της προσφυγής και την ψηφιοποίηση των εγγράφων.
Τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη στις 10:30 το πρωί, προτελευταία ημέρα για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ στις τράπεζες και ημέρα πληρωμής των συντάξεων του ΙΚΑ, καλούμε τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ΕΝΦΙΑ στη διασταύρωση Κηφισίας και Χαριλάου Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία, μπροστά από την Εθνική τράπεζα.


Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς


E-mail: epitropikifisias@gmail.com, κινητό: 6974 105775 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου